www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-13-2006, 04:11 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute
Varsayılan 3500 İngilizce ve bilgisayar öğreticisi alınacak

Ankara (AA)- Milli Eğitim Bakanlığı bu öğretim yılında 3500 kısmi zamanlı İngilizce ve bilgisayar öğreticisi istihdam edecek.

Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak, yürürlüğe girdi.

Karara göre, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarının İngilizce ve bilgisayar öğretmeni ihtiyacının karşılanması amacıyla bir öğretim yılında 10 ayı geçmemek üzere İngilizce dil öğreticisi ve bilgisayar öğreticisi olarak kısmi zamanlı geçici personel çalıştırılabilecek.

Bu kapsamda 2006-2007 öğretim yılında İngilizce dil öğreticisi ve bilgisayar öğreticisi olarak 3500 kişi görevlendirilecek. Bu sayının alanlara göre dağılımı Millî Eğitim Bakanlığınca belirlenecek.

Bu kapsamda çalıştırılacakların; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda belirtilen genel şartlar ile Milli Eğitim Bakanlığının belirleyeceği diğer özel şartları taşımalarının yanı sıra yurt içi ve yurt dışı lisans eğitimi veren kurumların ilgili bölümlerinden mezun olmaları ve başvuru tarihi itibariyle 1 Ocak 1956 ve daha sonra doğumlu olması gerekecek.

Görevlendirmelerde, İngilizce ve bilgisayar alanında sözleşmeli öğretici olarak görev yapanlara öncelik verilecek.

Bunların haftalık çalışma süresi 1 öğretim gününden az, 4 öğretim gününden fazla olamayacak, her 6 ders saati bir öğretim günü olarak hesaplanacak.

Bu personele bir öğretim günü için ödenecek brüt ücret; 2006-2007 öğretim yılının birinci yarı yılı için 65 YTL, ikinci yarı yıl için ise 68 YTL olacak.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı