![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() UEFA Kupası (H) Grubu'nda Fenerbahçe ile karşılaşan Eintracht Frankfurt takımının teknik direktörü Friedhelm Funkel, iyi mücadele etmelerine rağmen Fenerbahçe'yi yenemediklerini söyledi. Funkel, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, ligde Werder Bremen'e 6-2 yenildikleri maçtan sonra Fenerbahçe karşısında takımının iyi mücadele ettiğini belirterek, "Hiç kimse bugün takımımımdan böyle bir performans beklemiyordu. Böyle bir atmosferde çok güzel ve akıllı iki kontra atak gol bulduk. Oyuncularımı gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum" dedi. Alman teknik adam, Fenerbahçe'nin 2. golünden önce Rehmer'e faul yapıldığını iddia ederek, "Rehmer orada açık ve sert bir darbe aldı. Normalde birçok hakem faul verirdi. Ondan sonra oyunun neticesini belirleyen 2-2'lik gol geldi" diye konuştu. Fenerbahçe'nin çok iyi bir kadroya sahip olduğunu kaydeden Friedhelm Funkel, şöyle devam etti: "Fenerbahçe Türkiye Ligi'nde ilk yarıyı boşuna 7 puan önde bitirmedi. Türkiye Ligi'nde şampiyon olacaklarını, UEFA Kupası'nda da yollarına devam edeceklerini düşünüyorum. Ayrıca Türkiye'de çok misafirperverlik gördük, bunun için herkese teşekkür etmek istiyorum." Bu arada, Funkel, Semih'in ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğü pozisyonda çok şaşırdığını, çünkü olayın farkında olmadığını sözlerine ekledi. Kaynak: AA |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"UEFA hedefiyle mücadele edeceğiz" | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 07-25-2009 05:04 PM |
"Yeni bir takım inşa ettik" | styla45 | Türkiye 2. & 3.Ligi | 0 | 07-23-2009 05:18 PM |
"Cezanın kaldırılmasını talep ettik" / 27 Aralık | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-27-2006 10:50 PM |
"Küfüre karşı mücadele sürecek!" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 4 | 09-21-2006 11:35 PM |
"sicaĞa RaĞmen Çok İyİ MÜcadele Ettİk!.." | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 4 | 08-14-2006 01:16 AM |