![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1948
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ne dokundum ellerine
nede öptün beni.. hiç düşündün mü niye sevdim seni duymadan,dokunmadan bir sağırın gözleriyle bir körün hislerıyle sevdim seni... kelebek gözleriyle gördüm seni kelebegin ilk ucusu gibi,ucmayı sevmesi gibi bir günlük ömrüme sadece seni sığdırdım düşünmedim ne beni ne gerisini.. ansızın bastıran bir yağmurda bir şemsıye gibi buldum seni hiç düşündün mü niye sevdim seni... imkansızlığından hayallerımle sıyrıldım hayalimdeki şehrin en işlek caddesinde saatlerce yürüdük seninle ben hiç susmadım sen hiç konusmadın söylediğin tek şey "bırak" oldu anlatmaya çalıştım anlamadın dinlemedin benim ona ihtiyacım olduğumu bilemedin sensizlikten sızlayan dudaklarımın acısını onun dindirdiğini... hayal ya unuttuk birden yüzündeki tebessumle ellerimız birleşti ve gözlerin hayalde olsa o kalabalıkta sadece bana aitti ve bana her baktığında yine sen hiç bilmedin kaldığını gözlerinde gözlerimin... ..3 günlük aç gibi karşımda sen aş gibi cok sevdigim bir şarkıyı kalabalıkta cağırmak gibi pencere camını kırıp kendini yagmura atmak gıbı... hiç düşünme neden diye ben hiç düşünmeden sevdim seni.. kalabalıkta saçmalamak gibi karamsar ve umutsuz bi anda kendini bosluğa bırakmak boyundan büyük sulara yüzme bilmeden atlamak gibi bir garip hal bir intihar gibi... hiç düşünmeden sevdim seni.. hayal yaa gün gelir belki bakarım gözlerinin içine de söylerim bunu sana ben sevdim seni NeDeN ce , nedensiz...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hayal | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-01-2008 01:00 PM |
Hayal | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-01-2008 12:59 PM |
Hayal | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-01-2008 12:58 PM |
Hayal; | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-03-2006 05:05 PM |
Hayal Bu Ya.. | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-11-2006 10:45 PM |