![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 73 Thanked 467 Times in 211 Posts
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1794
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Baba ben nasıl oldum Maganda Baba : Nan karı al şunu ağzını burnunu kırıcam şimdi bu terbiyesiz şeyleri hep senden öğreniyor Baba ben nasıl oldum Kültürlü Baba : Biyoloji kitaplarını al gel beraber bakalım Baba ben nasıl oldum Yalancı Baba: Oğlum seni leylekler getirdi Baba ben nasıl oldum Leylek Baba: Nan ne diyeceğiz şimdi leylekler getirdi desek yemezki Baba ben nasıl oldum Coşkun Baba : Çocuğum benim filmlerden birsini tak vcd ye görerek öğren veliahtım benim Baba ben nasıl oldum Utangaç Baba : Seni yolda bulduk oğlum bıyık altı gülme efekti Baba ben nasıl oldum Cum Baba : Elli yıldır siyasetteyim hiç böle sorunla karşılaşmadım Baba ben nasıl oldum Hoca Baba : Oğlum sen Marsta annen uyurken oldun Baba ben nasıl oldum Japon Baba : Çin işi Japon işi bunu yapan iki kişi tak fişi bitir işi Baba ben nasıl oldum Pilot Baba : Alçaktan yavaş uçuyordum o sırada oldu Baba ben nasıl oldum Tonguç Baba: Kaza kurşunuyla şero annen halıya oturdu Baba ben nasıl oldum Doktor Baba: Sen milyonlarca serbest aminoasit arasından yarışı birincilikle bitirip oldun Baba ben nasıl oldum Alkolik baba : Valla çok içmişim hatırlamıyorum Baba ben nasıl oldum Zıpır Baba : Hanım biz sırayı şaşırıp sigarayı önce içtik galiba baksana ne soruyor Baba ben nasıl oldum Telli Baba: Oğlum bu sorunun cevabını okadar kişiye anlattık yardım ettiki bari sen sorma sıkıldım baba ben nasıl oldum + şimdi , bizim çocugumuz olmuyordu sonra doktora gittik doktor anneni z.timi noldu sonra sen doğdun (anne içerden )+ tüpbebeksin evladım sen baba- ne b.ksa baba ben nasıl oldum + ne babası lan!? - baba ben nasıl oldum? - annene sor ben kısırım baba ben nasıl oldum? baba:bilmem !!! nasıl oldun? + anne ben nasıl oldum - ben bilmem beyim bilir baba ben nasıl oldum? - ben "ol" dedim oldun isa..!!! * sırf bu cümleyi kurabilmek için adımı isa koydunuz dimi ****ler sizi - ama süper oldu dimi bi soğuk duş etkisi yarattı bünyende ehiehi.. * okulda hergün dalga geçiyolar lan! jesus jesus diye bağrıyolar hallelujah diye peşimden koşuyolar, istavrit çıkartıyolar - istavroz o * bak haalaa hem suçlu hem güçlü + Babaaaaeeeaaa ben nasıl oldum? - Senin annen bir melekti yavrum.. Şey, yani leylekti dicektim - baba ben nasıl oldum + ne diyon gaffur sen yaf gene - nasılım çocuk:baba ben nasıl oldum... baba: üretim hatası.... Baba nasıl oldum? +İyi iyi, yaklaş bakayım kıravatın yamulmuş. -Tamam baba önemli değil o, hadi görüşürüz geç kaldım baloya. +Hadi iyi eğlenceler. Baba ben nasıl oldum? - Seni leylekler getirdi yawrum... - Ne yani annemi leyleklermi zkti?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ekran Görüntüsü(SS)Nasıl Alınır-Resimleri nasıl upload edebilirim?Burda | Lac0st3_ForCeS | Resim Video Paylaşım Alanı | 3 | 04-08-2007 12:26 PM |
Ekran Görüntüsü(SS)Nasıl Alınır-Resimleri nasıl upload edebilirim?Burda | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 5 | 10-09-2006 03:33 PM |
Virüs nedir? nasıl bulaşır? nasıl temizlenir? virüslerden korunma? | Cyber_Devill | Eskiler (Arşiv) | 5 | 05-08-2006 10:14 PM |
beşiktaşlı baba nasıl isyan ediyor? | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 2 | 05-02-2006 07:26 PM |
Çocuğunuz soruyorsa 'Baba ben nasıl oldum?' diye !! SüppER!! {+16.5} | perfect0061 | Eskiler (Arşiv) | 9 | 04-26-2006 10:47 AM |