www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-22-2006, 02:23 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

"Yine şampiyon olacağız"

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Orhan Ak, lige iyi başlayamadıklarını ancak, sezon sonunda yine şampiyonluğu göğüsleyeceklerini söyledi.

Uzun bir sakatlık dönemi geçiren Orhan Ak, şu an için sakatlığıyla ilgili bir probleminin olmadığını ve ligin devre arasında da çalışmalarına devam edeceğini belirterek, "Yaklaşık 4 haftalık bir sakatlık dönemi yaşadım.
Omuriliğimdeki ince bir kemikte çatlak vardı. Yaklaşık 3 haftalık bir kaynama süresi geçirdim. Şu an gayet iyiyim ve sakatlığımla ilgili bir problemim yok. Yaklaşık 1 haftadır da yoğun bir tempoyla çalışıyorum.
Sezonun devre arasında tatil yapmayacağım" dedi.

Sezona kötü bir başlangıç yaptıklarını, ancak lig sonunda yine şampiyon olacaklarını vurgulayan sarı kırmızılı futbolcu, "Sezona iyi bir başlangıç yapamadık. Fakat rakip takımların da puan kaybetmeleri bizi ligden koparmadı. Yine de arada çok büyük bir farkın olmadığını düşünüyorum. İkinci yarı bu farkı kapatacağımızı umuyorum. Geçen sene olduğu gibi bu sezon da şampiyon olacağız. Çünkü takım olarak çok iyi durumdayız" diye konuştu.

Orhan Ak, takım arkadaşı Song'un Fenerbahçe maçında oynamaması ile ilgili olarak ise, "Song'u yakından tanıyorum. Çok karakterli ve çok profesyonel bir oyuncu. Takımı için varını yoğunu ortaya koyabilecek biri. Para karşılığı oynamayacak kadar aciz değildir diye düşünüyorum. Oynamaması sağlığı ile ilgili bir durum. Doktorlarımız da raporlarında sunmuştu. Böyle bir şeyin olduğu doğru değil" şeklinde konuştu.

Sarı kırmızılı futbolcu, devre arasında yapılacak transferlerde, takımının eksiklerini yönetimin ve hocasının en iyi şekilde gördüğünü ve buna göre transfer yapacaklarını ifade ederek, "Bunlar daha çok taktiksel konular. Yönetim ve hocaların bildiği birşey. Onlar takımın eksiğini görüyorlardır. Takım içinde de bu eksiklikleri giderip, gerekli takviyeleri yapacaklarını düşünüyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı