![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Bir damla değil bu sevda, sel gibi aktın Haykırışım sana doğru, duysana canan Derdime derman olmadın, kor gibi yaktın Yaralıyım yüreğimden, görsene canan Sevdiğim, gonca gülüm, açmasan da olur Hayatıma hep neşe saçmasan da olur Kaderde yazılıysa kaçmasanda olur Biraz olsun benim gibi sevsene canan Gözden ırak ol diyorlar çare mi söyle Yollar seni kalbimden söker mi canan Bu sevda yeli başımdan gider mi böyle Mutluluk rüyası şimdiden biter mi canan Aşk bir sevda çiçeğidir, solmasın derler Ayrılıklar öldürürmüş, olmasın derler İsyan ettiğini kimse, duymasın derler Razıyım ben kaderime, versene canan Canımdan can verdim sana cananım derim Canım fedadır yoluna, alsana canan Gönül sarayıma girdin, sultanım derim Benide kapında kul, kılsana canan GARİP kullar ozanıyım, susarım olmaz Aşkı sevda yazanıyım, küserim olmaz Desem seni kazanayım, giderim olmaz Sen bari sevda yolundan gelsene canan |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Aşk canın canan yanında anlamsız kaldığı bir durum işte..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Can Ali, canan Ali | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-03-2008 04:02 PM |
Canan Ali | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 12:17 AM |
Can İle Canan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 12:15 AM |
Canan | xselimx | Adult eski arşiv | 0 | 04-24-2007 09:00 AM |
canan | RoStWell | Adult eski arşiv | 27 | 04-14-2007 02:03 PM |