![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() İlk yarıda futbolcu, yönetim ve taraftar olarak kenetlendiklerini ifade eden F.Bahçe'nin hocası iddialı: Başarı çıtamızı daha da yukarılara taşıyacağız. ENGELLERİ AŞTIK F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, ligin ilk yarısında hedeften sapmadıklarını belirtirken, 2. yarıda çok daha iyi oynayacaklarını söyledi. Sezonun ilk haftalarında sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Zico, "Zamanla bu engelleri aştık ve takım rayına oturdu. Takımın ikinci yarıda coşacağına inanıyorum" dedi. TEŞEKKÜR ETTİ Zico futbolcuların ilk yarı çok çalıştığını ve maçlarda üstün bir mücadele örneği gösterdiğini belirterek şunları söyledi: "Kazanmak için her şeyini ortaya koyan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Futbolcu, yönetim ve taraftar olarak kenetlenip başarılı olduk. Başarı çıtamızı daha da yukarılara taşıyacağız." Kaynak: Pasfotomaç |
![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() inşallah daha iyi bir FENERBAHÇE izleriz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Evet Her Zaman En İyiye
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Doğan: "İlk yarı farklı mağlup olabilirdik" | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-28-2006 10:25 AM |
Mahmuti: "İkinci yarıdaki oyunumuzla sonuca gittik" | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-23-2006 04:47 PM |
Sabri: "İkinci yarı biz ezdik!" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-28-2006 05:19 PM |
"İkinci bir Anelka faciası.." | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-26-2006 10:25 AM |