![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Samsun’da yanında teke, koç ve çamaşır makinesi promosyon olarak verilen 2 ton ağırlığındaki kSamsun'da kasaplık yapan 38 yaşındaki Orhan kütür, kendi yetiştirdiği 2 yaşında ve 2 ton 100 kilo ağırlığındaki danayı kurban bayramı nedeniyle kurulan pazara 10 araçlık konvoy ile davul- zurna eşliğinde getirdi. ’Var mı benimki gibi büyük dana’, ’En büyük tosun bizim tosun’ yazılı döviz ve kırmızı- beyaz şeritlerle süslenen araçla yola çıkarılan danayı çevredekiler şaşkın bakışlarla izledi. Kütür, 10 bin YTL istediği boğayı satın alana yanında bir çamaşır makinesi, bir koç, bir teke ve çeyrek altın hediye edecek.
KAÇTI AMA YAKALANDI Ancak dana pazar alanında kamyonetten indirilirken zor anlar yaşandı. Samsun’da kasaplık yapan Orhan Kütür, 6 kişinin yardımıyla kamyonetten güçlükle indirdiği danayı bir süre pazar alanında dolaştırdı. Ancak bunu yaparken oldukca zorlandı. Bu sırada çevredeki insanlardan ürken dana birden koşmaya başladı. Orhan Kütür ise dananın zincirini önce bırakmadı. Ancak danayı getirdiği kamyonete sıkışıp çarpınca zinciri bırakmak zorunda kaldı. Kütür belinden hafif şekilde yaralanırken, yardımcıları dananın peşine koştu. Daha fazla kaçamayan danayı sahibi zincirinden tutup sakinleştirdi. Kurbanı teşvik etmek için 2 ton 100 kilo danayı kampanya düzenleyerek satışa sunduğunu belirten Orhan Kütür, “Geçen kurban bayramında da böyle bir danayı satmak istedim. Ancak alıcı çıkmayınca kendim kestim. Şimdi onun benzeri olan bu danayı daha kolay satabilmek için kampanya düzenledim. Danadan yaklaşık bir ton et çıkar” dedi. ‘153 Alo Kurbanlık Kaçtı’ hattı Samsun Gazi Belediyesi, kurban bayramında kaçan kurbanlıkların sorunsuz yakalanması amacıyla motorize ekip ve ‘153 Alo Kurbanlık Kaçtı’ hattı oluşturdu. Zabıta Müdürü Nazmi Günay, “Pazara gelen veya kesim sırasında zaman zaman kurbanlıklar kaçmaktadır. Bunların yakalanması motorize ekiplerimiz 24 saat görev yapacak. Kaçan kurbanlıklar için vatandaşımızdan zaman kaybetmeden ‘153 Alo Kurbanlık Kaçtı Hattı’nı arayarak bilgi vermelerini istiyoruz” diye konuştu. urbanlık boğa, davul zurna eşliğinde pazara girdi. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
18 Yaşındaki Lolita İşte Böyle Olur | Ceydax22 | Türk Video | 2 | 03-10-2010 09:04 PM |
İşte Türk Kızı Böyle Olur | burak17 | Adult eski arşiv | 9 | 12-19-2008 10:48 PM |
Böyle öğretmene can kurban.... | GhencThurk | Adult eski arşiv | 0 | 02-06-2008 01:50 PM |
böyle hocaya can kurban | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-23-2006 02:08 AM |
BöyLe Pozisyon oLur mu Demeyin Oluyor İşte :) | trecy | Adult eski arşiv | 79 | 02-01-2006 08:10 PM |