www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-26-2006, 02:08 PM   #1
Rexum
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 55
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1463
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi : Rexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the rough
Varsayılan Kocaman: "Canımız çok yanıyor" / 26 Aralık

Memorial Hastanesi'nin sponsorluğunda bu sezon 2'ncisi düzenlenen, 11 Altın Adam Yarışması'nın 4. jüri toplantısı dün akşam Kalyon Otel'de yapıldı.

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman hakem hataları ile ilgili olarak, "Ben hakemler hakkında çok konuştum. Gerekirse yine konuşucağım. Bu piyasa içinde abi, dayı, amca olmadan mücadele etmeye çalışan bir insanım. Hemen hemen bütün çevrelerden uzak kalmaya çalıştım. İyi yada kötü bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ama bunları yaparken de zaman zaman engellerle karşılaşıyorum. Bu engellerin tamamen insani, sportif ve iyi niyetli olduğunu anladığım anda hiç sesimi çıkarmam. Ama zaman zaman canımız çok yanıyor. Bu can yanmaların sporcuların feryadını dile getirme adına, zaman zaman emeklerin anlamsızca gasp edildiğin haykırmak adına dile getirdim ve dile getirmeye de devam edeceğim. Aslında tanıdıklarım çok ama bu tip girişimlerde hiç bulunmadım. Allah yazdıysa bozsun bundan sonra da böyle bir niyetim yok. Ama canım yanıyorsa ve gerçekten ön yargılı olunduğunu hissediyorsam soyunma odasını ve kendi feryadımı dile getirmeye devam edeceğim." dedi.

Kocaman Galatasaray ile ilgili sorulan bir soru üzerine ise "Ben Fenerbahçeliyim. Bunu herzaman söyledim. Fenerbahçe'den yararlanıyor veya bir beklentisi var gibi görünmemek için hep kulüpten uzak durdum. Eğer antrenörlük yapıyorsam ve bu işi meslek olarak kabul etmiş isem her kulüpte çalışırım diye düşünüyorum. Bu konudaki görüşlerimin bu tarafa doğru kayması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Ayrıca Kocaman "Aldığımız bu beraberliklerin formülü olsaydı ilerleyen zamanlarda da galibiyetleri kurgulardım ve Anadolu'da Trabzonspor'dan sonraki şampiyonu çıkarma şansına sahip olurduk" dedi.

26.12.2006

Kaynak : DHA
Rexum çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı