![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Gökhan Demirkol'a verilen cezadan sonra açıklama yapan Gamze Özçelik, "Ahlaksızlığa kalkışmayı düşünenleri bir kez daha düşünmeye itmek için" mücadele ettiğini söyledi
Gamze Özçelik'e tecavüz edip görüntüleri yaydığı iddiasıyla yargılanan Gökhan Demirkol, beş yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Önceki gün verilen karardan sonra Gamze Özçelik sessiz kaldı. Ancak dün ünlü oyuncu yazılı bir açıklamayla duygularını ifade edebildi. Gamze Özçelik, elektronik posta aracılığıyla yolladığı açıklamasında, bu mücadeleye "ahlaksızları düşünmeye itmek" için giriştiğini söyledi. Özçelik, şunları söyledi: Bu misyon acımı hafifletti "Bundan bir buçuk yıl önce bu mücadeleye başlamamın tek sebebi, böyle bir ahlaksızlığa kalkışmayı düşünenleri bir kez daha düşünmeye itmek ve mağdur olup konuşamayanlara cesaret vermekti. Aylarca tüm saldırılara, tüm yalanlara sadece bunun için göğüs gerdim. Acımı biraz olsun sadece bu misyon hafifletti, bana dayanma gücü verdi. Davam boyunca bana destek olan tüm Türk halkına ve tabii ki yüce Türk adaletine şükran ve minnetimi sunarım." |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Eczacıbaşı 40/27aralık | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-27-2006 11:21 PM |
Felipe Massa !/27aralık | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-27-2006 11:18 PM |
Ne yaptım ki kovacaklar /27aralık | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-27-2006 09:30 AM |
Meclis'te aşı paniği!/27aralık | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-27-2006 09:20 AM |
Kadinlarin Melek OlduĞunu DÜŞÜnen Varsa İzlesİn Tekrar DÜŞÜnsÜn!!! | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 5 | 06-09-2006 01:59 PM |