![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Adana'da eşinin kendisini terk ederek ablasının yanında kalmasına kızan Hakkı Uluca (50), baldızı Ayşe Tapsız (50) ve baldızının lise ikinci sınıf öğrencisi kızı Gamze Yaşkeçeli'yi (16) bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı enişte, kayıplara karıştı. İki çocuk annesi Gülnaz Uluca (43), "Eşim 'Hepinizi öldüreceğim' diye bağırıyordu. Elindeki bıçağı rasgele sapladı. Ben imdat çığlığı atmaya başlayınca kaçtı. Keşke beni öldürseydi" dedi.
POLİSE DİLEKÇE VERDİ Olay, dün saat 07.00'de Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Zanlı Hakkı Uluca, sabah baldızının evine giderek, elindeki bıçağı anne kıza rasgele sapladı. Anne- kız kanlar içinde yere yığılırken Uluca, "Hepinizi öldüreceğim" diye bağırmaya başladı. Bu sırada eşi Gülnaz Uluca, "İmdat, yardım edin. Hepimizi öldürecek" diye bağırmaya başlayınca zanlı kaçtı. İfade için karakola götürülen Gülnaz Uluca, "Şeker hastasıyım. Kocam bana bakmadığı ve tedavimi yaptırmadığı için ablamda kalıyordum. Kocam kendisinden ayrı yaşamamdan ablamı sorumlu tutuyordu. Keşke beni öldürseydi" dedi. DAHA ÖNCE TEHDİT ETTİ Hakkı Uluca, "Karımı benden ayırıyorsunuz" diyerek bir hafta önce baldızını ve kızını ölümle tehdit etmişti. Bir hafta önce şikâyet edilen Uluca'nın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı anlaşıldı |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karısına kızıp evi ateşe verdi / 27 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 12:22 PM |
AKP'li belediye meclis üyesi eşi ve kızını öldürdü / 14 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 02:01 PM |
150 YTL için iki kuzenini öldürdü /27aralık | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-27-2006 09:23 AM |
Cezaevi firarisi kızını almaya giden babayı öldürdü / 2 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-02-2006 06:02 PM |
Baba oğlunu öldürdü kızını yaraladı | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-28-2006 01:07 PM |