www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-29-2006, 12:56 AM   #1
PrObLeM_BoY
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 40
Üye No: 5682
İtibar Gücü: 1693
Rep Puanı : 20630
Rep Derecesi : PrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond reputePrObLeM_BoY has a reputation beyond repute
Varsayılan ...

Edit ! Edit ! Edit ! Edit !

Son düzenleyen: PrObLeM_BoY; 12-12-2008, 11:12 PM..
PrObLeM_BoY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
hwesta2001 (04-02-2007), Linkosér (08-25-2007), superman100 (12-29-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 01-14-2007, 12:56 PM   #2
marjinel
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 15
Üye No: 11824
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -142
Rep Derecesi : marjinel is infamous around these partsmarjinel is infamous around these parts

kardesım ellerıne saglık dıyorum.gercektende ellerın dert gormesın paylasımlarının ve ustune ustuk senden rıcam olacak bı tıp ince noktalara deyınırsen bızım le paylasırsan sevınırım kıb gorusmek uzere
EYVALLAH...
marjinel çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-14-2007, 03:35 PM   #3
Resttt
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 14785
İtibar Gücü: 1409
Rep Puanı : 491
Rep Derecesi : Resttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of light

Ama bunu okudukca aklıma bir soru gelir..
Madem Turkes gunun birinde Nazım'ı kabul edicekti o zman sırf onun şiirlerini sevdikleri için Turkes'in komandolarınca katledilen onca genci neden oldurttu?
Turkes'in elleri kana bulanmıstır arkadaslar..
Madem Nazım bu dusunceye karsı değildi geri verin Nazım'a onurunu o zaman..
Htanızdan donun..Nazım,vatan haini değildir..
Resttt çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-18-2007, 02:27 AM   #4
karamurat
Geçerken Uğradım

karamurat Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 9
Üye No: 10959
Rep Puanı : -230
Rep Derecesi : karamurat is infamous around these partskaramurat is infamous around these partskaramurat is infamous around these parts

Alıntı:
İlk Gönderen Resttt Mesajı Göster
Ama bunu okudukca aklıma bir soru gelir..
Madem Turkes gunun birinde Nazım'ı kabul edicekti o zman sırf onun şiirlerini sevdikleri için Turkes'in komandolarınca katledilen onca genci neden oldurttu?
Turkes'in elleri kana bulanmıstır arkadaslar..
Madem Nazım bu dusunceye karsı değildi geri verin Nazım'a onurunu o zaman..
Htanızdan donun..Nazım,vatan haini değildir..

Türkesin komandosu, Türk askerini arkadan vur.
Rus askerine selam dur, diyen Rus ve amerikan usaklariyal savasti, yoksa sende onlardan birimisin, 4500 Ülkücü genclik hayatini kayip etti, bunlar yoksa toplu halde intaharmi ettiler, icindekini kini, nazim hikmete bulastirma....
Senin o deger verdigin kominizmin liderligini yapanlar, simdi Türkcü oldular Bizden daha milliyetci oldular, iste 1 tanesi Dogu perincek, örnek....
daha yüzlerce sayabilirim, Nazim hikmetin edebiyatina saygim vardir......
karamurat çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-18-2007, 03:17 PM   #5
Resttt
Geçerken Uğradım

Rep Derecesi : Resttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of light

Bak Karamurat ne siyasi dusuncem seni ilgilendirir ne fikirlerim..Komunist deilim ama ezilen insanların yanındayım..
Tek taraflı olma 4500 Ulkucu genc olduyse ne kadar sol goruslu insan oldu..Ne Amerikan usaklıgı yav komik olma hangi ulkucu komando 6.filoyu kovaladı?
Tarihe saygınız olsun bari..Yav Dogu perincek'ten baska neyi sayıcan guldurme kardeşim beni?
Turkeşin komandosu haklı bir savas vermedi..İster kabul et istersen otur agla Karamurat onlar kendi kardeşlerini bu vatanın evlatlarını oldurduler..
Nazım 'ın sanatına olan saygın için tesekkur ederim..Cunku cogu insan onu siyasi olarak sevmiyor..Benim için cok onemli bir problem bu....
Old 01-18-2007, 08:05 PM   #6
karamurat
Geçerken Uğradım

Rep Derecesi : karamurat is infamous around these partskaramurat is infamous around these partskaramurat is infamous around these parts

Alıntı:
Bak Karamurat ne siyasi dusuncem seni ilgilendirir ne fikirlerim..Komunist deilim ama ezilen insanların yanındayım..
Tek taraflı olma 4500 Ulkucu genc olduyse ne kadar sol goruslu insan oldu..Ne Amerikan usaklıgı yav komik olma hangi ulkucu komando 6.filoyu kovaladı?
Tarihe saygınız olsun bari..Yav Dogu perincek'ten baska neyi sayıcan guldurme kardeşim beni?
Turkeşin komandosu haklı bir savas vermedi..İster kabul et istersen otur agla Karamurat onlar kendi kardeşlerini bu vatanın evlatlarını oldurduler..
Nazım 'ın sanatına olan saygın için tesekkur ederim..Cunku cogu insan onu siyasi olarak sevmiyor..Benim için cok onemli bir problem bu....

Tabiki senin siyasi düsüncen seni ilgilendirir...
siyasi düsünceye sahip deyilim diyorsun da,tamam da tek tarafli yorum yapiyorsun...
ve sol görüsü tutar yorum yapiyorsun, banada cevap hakki doguyor....
Bizim tarafda ölen insan belli , sen kolladigin tarafi saydinmi..
Tabiki ölenler bu ülkenin insanlariydi,,, keske onlarin kic birisi yasanmasaydi...
6 filoyu Apoda kovaladi, ama simdi onlarin sam amcasindan yillardir onlardan yardim aldi ayni avrupa birliginden yardim aldigi gibi......
Agzinizda kelime cigniyorsunuz Türkesin komandolari, sizler ancak camur atmakla vakit geciriyorsunuz,,,
türkiyeden onbinlerce sol görüslü ve bölücü avrupaya kactilar, bunlara iltica hakki verdiler, neden bunlara kucak actilar,,,ve halen türkiyeye kin kusuyorlar senin savundugun görüs emperyalizme karsi da, neden emperyalizmin piskopatligini yapiyor, ben sana bunlari anlatiyorum, sen gene bildigini yazacak ve anlatacaksin, is de, aramizdaki fark bu, üzücü yani da bu....
Old 01-20-2007, 08:15 PM   #7
Resttt
Geçerken Uğradım

Şimdi bildiklerimi ya da herhangi bir seyi unutalım..Ben felsefeyle ilgileniorum..Ve bildiklerimi konu dısında tutmayı basarabilirim merak etme..
Soruyla baslayalım..
SEnce emperyalzimin tetikciliğini Dunya uzerinde solcular mı yapmaktadır?Gladioları goz onunde bulundurarak gorusunu soylermisin?
Old 01-21-2007, 12:57 AM   #8
karamurat
Geçerken Uğradım

Alıntı:
Şimdi bildiklerimi ya da herhangi bir seyi unutalım..Ben felsefeyle ilgileniorum..Ve bildiklerimi konu dısında tutmayı basarabilirim merak etme..
Soruyla baslayalım..
SEnce emperyalzimin tetikciliğini Dunya uzerinde solcular mı yapmaktadır?Gladioları goz onunde bulundurarak gorusunu soylermisin?

Ya kardes YAsin kac bilmiyorum da, Benim yasim musait..
Bu yasdan sonra 12 eylül öncesi yillari yasamis bir insan olarak, Bos bos lafla cenemizi yormanin alemi yok,
Ama ben senin samimeyetine inaniyorumki, Türkiye icin kötü düsünmüyorsun..
Buda Ülkemizin temiz insan ruh yapisindan kaynaklaniyor...
Bizim ülkenin insanlari artik demir perde dönemini asmasi lazim, daha orda kaliyoruz, dünyada kalmadi artik o eski düsünce, Bizde insanlarimizda,egitimliside egitimsizide, dozun nerde olacagini bilmiyor, armutla elmayi karistiriyoruz, orda karisiyor isler.....
Artik birakalim, fasizmi, kominizmi, o diller koktu ya..
Dünyada milliyetcilik her ülkede firladi yükseliyor( bizim ülkenin milliyetciligi gibi deyil) Daha fasizan ve birde Hiristiyan irkcligi yükseldi, cok tehlikeli yükseliyor..
Ve gelismis hiristiyan devletler, Bizim gibi ülkelere bastirim, yaptirimi, kullanarak
yok AB icin, yoksa ABD ici yoksa ben seni cokertirim Bir anlayisi güdülüyor..
Bu kalkinmamis ülkelerde yaptirimlar, cabuk uygulaniyor, basin ve maddi güc ile. Biz halen, Türkes söyle, abullah catli söyle, deniz gezmis böyle, yerimizde sayalim duralim.
artik zarhosluktan uyanalim,Yeter artik bizimle dalga gecirtmiyelim, Bu geminin icinde Hepimiz variz. anlatabiliyormuyum....
Old 01-22-2007, 09:59 AM   #9
Resttt
Geçerken Uğradım

Ha soyle abi goruslerimiz farklı olsa da aynı konuda uzlastık..
Dediğin ustteki cumlenin altına imzamı atarım..Hiç de tereddut etmem..Dunya uzerinde bunları konusmak artık manasız..Tek kutuplu bir dunya duzeni soz konusu olan..
Benim Turk soluna da en buyuk eleştirimdir..Yıllardır 80 oncesinin ezilmişliğini uzerlerinden atamadılar..Dogru cok kotu olayla yasadılar ama artık cozumler lazım bize..
Gercekten bu gemi bizim gemimiz..Ulkeyi sevmenin sagı veya solu yoktur..Kesinlikle katılıorum..
Old 01-23-2007, 12:40 AM   #10
karamurat
Geçerken Uğradım

Alıntı:
Ha soyle abi goruslerimiz farklı olsa da aynı konuda uzlastık..
Dediğin ustteki cumlenin altına imzamı atarım..Hiç de tereddut etmem..Dunya uzerinde bunları konusmak artık manasız..Tek kutuplu bir dunya duzeni soz konusu olan..
Benim Turk soluna da en buyuk eleştirimdir..Yıllardır 80 oncesinin ezilmişliğini uzerlerinden atamadılar..Dogru cok kotu olayla yasadılar ama artık cozumler lazım bize..
Gercekten bu gemi bizim gemimiz..Ulkeyi sevmenin sagı veya solu yoktur..Kesinlikle katılıorum..

Baska alternatifimiz yok arkadasim.
------------------------------------
Dünyanin o bür tarafindan gelmis, Orta doguda ABD ben buranin düzenini kurmaya geldim diyor, ve Siileri, sunnileri,Türkmenleri,Kürtleri, bir birine kirdirmaya calisiyor, süper Timsah: neden, Petrole sahip olma ve israilin etrafinda güclü devlet olmasin diye, uyanmamiz lazim...
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı