![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 26 Times in 16 Posts
Üye No: 5682
İtibar Gücü: 1693
Rep Puanı : 20630
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Edit ! Edit ! Edit ! Edit !
![]()
![]() Son düzenleyen: PrObLeM_BoY; 12-12-2008, 11:12 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
hwesta2001 (04-02-2007), Linkosér (08-25-2007), superman100 (12-29-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 11824
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -142
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() kardesım ellerıne saglık dıyorum.gercektende ellerın dert gormesın paylasımlarının ve ustune ustuk senden rıcam olacak bı tıp ince noktalara deyınırsen bızım le paylasırsan sevınırım kıb gorusmek uzere
EYVALLAH... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 14785
İtibar Gücü: 1409
Rep Puanı : 491
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ama bunu okudukca aklıma bir soru gelir..
Madem Turkes gunun birinde Nazım'ı kabul edicekti o zman sırf onun şiirlerini sevdikleri için Turkes'in komandolarınca katledilen onca genci neden oldurttu? Turkes'in elleri kana bulanmıstır arkadaslar.. Madem Nazım bu dusunceye karsı değildi geri verin Nazım'a onurunu o zaman.. Htanızdan donun..Nazım,vatan haini değildir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 10959
Rep Puanı : -230
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
Türkesin komandosu, Türk askerini arkadan vur. Rus askerine selam dur, diyen Rus ve amerikan usaklariyal savasti, yoksa sende onlardan birimisin, 4500 Ülkücü genclik hayatini kayip etti, bunlar yoksa toplu halde intaharmi ettiler, icindekini kini, nazim hikmete bulastirma.... Senin o deger verdigin kominizmin liderligini yapanlar, simdi Türkcü oldular Bizden daha milliyetci oldular, iste 1 tanesi Dogu perincek, örnek.... daha yüzlerce sayabilirim, Nazim hikmetin edebiyatina saygim vardir...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Bak Karamurat ne siyasi dusuncem seni ilgilendirir ne fikirlerim..Komunist deilim ama ezilen insanların yanındayım..
Tek taraflı olma 4500 Ulkucu genc olduyse ne kadar sol goruslu insan oldu..Ne Amerikan usaklıgı yav komik olma ![]() Tarihe saygınız olsun bari..Yav Dogu perincek'ten baska neyi sayıcan guldurme kardeşim beni? Turkeşin komandosu haklı bir savas vermedi..İster kabul et istersen otur agla Karamurat onlar kendi kardeşlerini bu vatanın evlatlarını oldurduler.. Nazım 'ın sanatına olan saygın için tesekkur ederim..Cunku cogu insan onu siyasi olarak sevmiyor..Benim için cok onemli bir problem bu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
Tabiki senin siyasi düsüncen seni ilgilendirir... siyasi düsünceye sahip deyilim diyorsun da,tamam da tek tarafli yorum yapiyorsun... ve sol görüsü tutar yorum yapiyorsun, banada cevap hakki doguyor.... Bizim tarafda ölen insan belli , sen kolladigin tarafi saydinmi.. Tabiki ölenler bu ülkenin insanlariydi,,, keske onlarin kic birisi yasanmasaydi... 6 filoyu Apoda kovaladi, ama simdi onlarin sam amcasindan yillardir onlardan yardim aldi ayni avrupa birliginden yardim aldigi gibi...... Agzinizda kelime cigniyorsunuz Türkesin komandolari, sizler ancak camur atmakla vakit geciriyorsunuz,,, türkiyeden onbinlerce sol görüslü ve bölücü avrupaya kactilar, bunlara iltica hakki verdiler, neden bunlara kucak actilar,,,ve halen türkiyeye kin kusuyorlar senin savundugun görüs emperyalizme karsi da, neden emperyalizmin piskopatligini yapiyor, ben sana bunlari anlatiyorum, sen gene bildigini yazacak ve anlatacaksin, is de, aramizdaki fark bu, üzücü yani da bu.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdi bildiklerimi ya da herhangi bir seyi unutalım..Ben felsefeyle ilgileniorum..Ve bildiklerimi konu dısında tutmayı basarabilirim merak etme..
Soruyla baslayalım.. SEnce emperyalzimin tetikciliğini Dunya uzerinde solcular mı yapmaktadır?Gladioları goz onunde bulundurarak gorusunu soylermisin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
Ya kardes YAsin kac bilmiyorum da, Benim yasim musait.. Bu yasdan sonra 12 eylül öncesi yillari yasamis bir insan olarak, Bos bos lafla cenemizi yormanin alemi yok, Ama ben senin samimeyetine inaniyorumki, Türkiye icin kötü düsünmüyorsun.. Buda Ülkemizin temiz insan ruh yapisindan kaynaklaniyor... Bizim ülkenin insanlari artik demir perde dönemini asmasi lazim, daha orda kaliyoruz, dünyada kalmadi artik o eski düsünce, Bizde insanlarimizda,egitimliside egitimsizide, dozun nerde olacagini bilmiyor, armutla elmayi karistiriyoruz, orda karisiyor isler..... Artik birakalim, fasizmi, kominizmi, o diller koktu ya.. Dünyada milliyetcilik her ülkede firladi yükseliyor( bizim ülkenin milliyetciligi gibi deyil) Daha fasizan ve birde Hiristiyan irkcligi yükseldi, cok tehlikeli yükseliyor.. Ve gelismis hiristiyan devletler, Bizim gibi ülkelere bastirim, yaptirimi, kullanarak yok AB icin, yoksa ABD ici yoksa ben seni cokertirim Bir anlayisi güdülüyor.. Bu kalkinmamis ülkelerde yaptirimlar, cabuk uygulaniyor, basin ve maddi güc ile. Biz halen, Türkes söyle, abullah catli söyle, deniz gezmis böyle, yerimizde sayalim duralim. artik zarhosluktan uyanalim,Yeter artik bizimle dalga gecirtmiyelim, Bu geminin icinde Hepimiz variz. anlatabiliyormuyum.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Ha soyle abi goruslerimiz farklı olsa da aynı konuda uzlastık..
Dediğin ustteki cumlenin altına imzamı atarım..Hiç de tereddut etmem..Dunya uzerinde bunları konusmak artık manasız..Tek kutuplu bir dunya duzeni soz konusu olan.. Benim Turk soluna da en buyuk eleştirimdir..Yıllardır 80 oncesinin ezilmişliğini uzerlerinden atamadılar..Dogru cok kotu olayla yasadılar ama artık cozumler lazım bize.. Gercekten bu gemi bizim gemimiz..Ulkeyi sevmenin sagı veya solu yoktur..Kesinlikle katılıorum.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
Baska alternatifimiz yok arkadasim. ------------------------------------ Dünyanin o bür tarafindan gelmis, Orta doguda ABD ben buranin düzenini kurmaya geldim diyor, ve Siileri, sunnileri,Türkmenleri,Kürtleri, bir birine kirdirmaya calisiyor, süper Timsah: neden, Petrole sahip olma ve israilin etrafinda güclü devlet olmasin diye, uyanmamiz lazim... |
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Alparslan Türkeş anılıyor | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-03-2008 04:07 PM |
Başbakan Erdoğan, şehitlere Mehmet Akif'in Çanakkale şiirini ithaf etti | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-25-2008 10:42 PM |
Türkeş: Hala kurduz Allaha şükür | The JoLLy JoKeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-03-2007 12:00 AM |
Zincirbozan'da Türkeş niye yok? / 22 nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-22-2007 10:18 AM |