![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3162
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Antalya kampının ikinci gününde sahne Brezilyalı forvetlerindi... Basın mensuplarının karşısına çıkan Nobre ve Bobo sorulara içtenlikle yanıt verdi, ikinci yarı öncesinde iddialı açıklamalar yaptı.
‘Kendimden sorumluyum’ İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Beşiktaş’ın Brezilyalı forvetleri, takımın gidişatından kamp dönemine, 2007’den liderle puan farkına birçok konuya açıklık getirdi. Söz Fenerbahçe’den transfer edilen Marcio Nobre’de: “Kamplar futbolcunun hiç sevmediği ve acı çektiği dönemlerdir. Ancak oyuncu için çok gereklidir. Türkiye’deki sistemde uzun bir devre arası var. Dinlenmek için iyi bir fırsat. Kleberson’un sorunları olduğu söyleniyor. Ben O’nun adına konuşamam, herkes kendinden sorumludur.” ‘Hata tüm takımın’ “Tek düşüncem var, o da gol atmak. Taraftarın bana destek vermesi önemli. Alex’in geleceği söylentilerine gelince... Alex gelince konuşurum. Tayfur çok iyi bir insan ve kulübe aşk duyuyor. Aşkla çalışacağı için iyi bir tarz ortaya çıkacaktır. Yeni takım olduğumuz için ilk yarı alışma süreci geçirdik. Zamanla daha iyi olacağız. Teknik heyetteki değişiklik bizi ilgilendirmez. Daum ile Tigana’yı karşılaştırmaya gerek yok. Tigana’nın taktiği sahaya yansıtamıyorsak, hata bizim demektir. Bir kişide suç aramaya gerek yok, hatalı olan takımdır.” ‘Çok teklif gelir’ Fenerbahçe ile arada 8 puan fark olduğunu hatırlatan Nobre, “Bu ligde Fenerbahçe 11 puan farkı kapatıp, şampiyon oldu. O kadroda ben de vardım. Vazgeçmiş değiliz” dedi. Bordeaux’ya transfer olacağı iddia edilen Bobo ise, “Haberleri gazetelerden okudum. Direkt olarak bana gelen bir teklif yok. Ancak gerçek olan, Beşiktaş forması giydikçe daha iyi tekliflerin geleceğidir. İlk geldiğimde kamp yapmamıştım. ½imdi hazırlık sürecinde takımla birlikteyim. Kampın, performansıma olumlu bir etki yapacağı kesin” diye konuştu. Shevchenko örneği İlk yarıda iyi bir görüntü çizdiğini söyleyen Bobo, “Daha iyisini yapabileceğimi biliyorum. Devamlılığı sağlamam gerekir. İlk yarıda sakatlıklar nedeniyle takım birlikte oynayamadı. Ligin ikinci devresi çok iyi olacağız. Delgado müthiş bir oyuncu. Aramıza döndüğünde en büyük transferimiz olacak. Shevchenko, Milan’da 200 gol attı ancak Chelsea’deki durumu belli. Sabretmek, beklemek, çalışmak gerekir. Para konusunda ise söyleyecek bir sözüm yok. Mali konular benim değil, yöneticilerin çalışma alanıdır, benim konuşmam yersiz” ifadesini kullandı. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kadıköy'de samba! | styla45 | Fenerbahçe | 0 | 07-26-2009 12:03 AM |
''Rüya'' değil ''Samba''! | styla45 | Dünya Ve Avrupa | 0 | 06-29-2009 07:50 PM |
Brezilyalılar Samba Yaptı! | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-23-2007 03:01 PM |
Samba üçlemesi ! 30/1/07 | JЗĽ¦ьΦŊΞ 23 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-30-2007 11:12 AM |
Suse 10.1 ve samba resimli anlatım | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 4 | 01-02-2007 04:33 AM |