www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-08-2007, 11:59 PM   #1
uprocking
Daimi Üye

uprocking Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 6
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1574
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi : uprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond repute

"Önümü görmek isterim"

G.Saray'ın Kamerunlu yıldızı Rigobert Song “Gitmek istemiyorum. Sözleşmem konusunda konuşmak için erken ama sezon sonu önümü görmek isterim” dedi. Song şöyle devam etti: “G.Saray ve Türkiye benim için farklı kültürlerdi. Başta zorlandım ama alıştım.

İşim, gittiğim yerde aldığım paranın karşılığını vermek. Burada çok mutluyum. Bir kupa, bir de şampiyonluk aldık. Artık başarının parçası oldum. Futbolu kazanmak için oynayan biri daha başka ne isteyebilir ki! G.Saray’ın sürekli başarıya oynayan tutkulu ruhu beni cezbediyor

‘SIKINTI OLABİLİR’

Sıkıntılar her yerde olabilir. Bu da işimizin bir parçası. 2. yarı yeniden şampiyonluk için çabalayacağız. Yine de şampiyonluğu konuşmak için erken. Rakibimiz 7 puan önde. Geçen yıl yaşanan hatıralar var. Bu sezon şampiyonluk daha da zor olacak. G.Saray ile 1.5 yıllık sözleşmem var.

Gidip-gitmeme konusunu konuşmak için zaman var. Ama sezon sonunda 1 senelik sözleşmem kalacağı için oturup, yöneticilerle konuşabilirim. Bu en doğal hakkım, önümü görmek isterim. Kalmak isterim ama bazen sizin ve yöneticilerin düşünceleri farklı olabiliyor

‘GERETS’E SAYGILIYIM’

F.Bahçe maçları Türkiye’deki en eğlenceli anlar. Her anı macera. 2 takımın rekabeti çok tutkulu. Türkiye’de futbol kalitesi beklediğimin üzerinde. İyi isimler var ve daha da yetişiyor. Gerets hem hocam, hem de iyi arkadaşım. Kariyeri ve futbol görüşü nedeniyle saygı duyuyorum. Kazanmayı seven, heyecanını yansıtan biri. Ben nasıl hata yapıyorsam o da yapabilir.”
uprocking çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı