www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-09-2007, 12:08 AM   #1
uprocking
Daimi Üye

uprocking Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 6
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1574
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi : uprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond repute

İmza krizi

Galatasaray'da, Futbol Federasyonu'nun olağanüstü genel kurula gitmesi için toplanan imzalar için dün acil bir yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Toplantıda Haluk Ulusoy'u destekleyen eski yönetici Osman Hattat delege listesinden çıkarılırken, yerine yönetimde bulunan Atilla Kınay alındı.

Başkan Özhan Canaydın imzaların atılması için bütün ağırlığını koyarken, daha önce seçimin Türk futboluna zarar vereceğini söyleyen ve aynı zamanda Haluk Ulusoy'un da yakın arkadaşı olan Adnan Polat'ı da ikna etmeyi başardı.

'Yanlış yapılıyor'

7 kişilik delege listesinde bulunan ancak kendisine hiç haber verilmeden devre dışı bırakılan Hattat, "Delege kalsaydım o imza listesinde olmazdım. Ben Haluk Ulusoy'un Türk futboluna yararlı olacağına inanıyorum. Çünkü büyük bir direnç gösteriyor.

Bugüne kadar çok sayıda başkan geldi, ama hiçbirisi bu görevi yerine getirmedi. Bu işi şu anda sadece Ulusoy yapabilir. Ayrıca hem bizim başkan, hem de Aziz bey bu konuda hata yapıyorlar" dedi.

Galatasaray'ın listesinde Özhan Canaydın, Adnan Polat, Cengiz Özyalçın, Refik Arkan, Mehmet Helvacı, Osman Hattat ve Ali Gürsoy bulunuyordu.

Toplantı sonrasında ikna edildiği söylenen Polat'ın bir hayli gergin olduğu bildirildi. Bu arada bazı yöneticiler son gelişmelere tepki gösterdiler ancak toplantıya katılmadılar. Polat ise "Bugün ne olduğunu hepiniz görürsünüz" diyerek imza atıp atmadığı konusunda renk vermedi. Ancak yönetimden gelen bilgilere göre Polat'ın da Canaydın'ın istediğini kabul ettiği ve imza atacağı öğrenildi.

İmzalar veriliyor

Futbol Federasyonu'nu olağanüstü genel kurula çağırmak için toplanan imzalar bugün yetkililere teslim edilecek. Levent Kızıl'ın liderliğinde başlatılan muhalif hareketin Galatasaray'ın da katılımıyla 110 imzayı geçtiği, noterden onaylanacak imzaların öğleden sonra federasyona verileceği bildirildi.

Genel kurulda yer alan toplam 224 delegenin yarısından fazlasının imzası ile federasyonu en kısa sürede olağanüstü genel kurula zorlamayı planlayan muhalefet, denetleme kurulu raporlarının asgari bir ay önceden delegelere gönderilmesi zorunluluğunun gündeme gelmesinden sonra toplantı tarihinin en geç 15 Şubat olarak belirlenmesini talep edecek.

Futbol Federasyonu Başkanı Ulusoy'un ise dün kurmaylarıyla yaptığı toplantıda daha önce belirlenen yasal süreçten taviz verilmemesi ve genel kurulun 10 Mart'ta toplantıya çağrılması görüşünde ısrarlı olduğu belirtildi.
uprocking çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-09-2007, 10:40 PM   #2
yakahoma
Geçerken Uğradım

yakahoma Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 11
Üye No: 24372
İtibar Gücü: 1363
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : yakahoma is on a distinguished road

saol bılgı ıcın
yakahoma çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı