![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 12 Thanked 2 Times in 1 Post
Üye No: 23750
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bir iktisat seminerinde kahve ve ihtiyaç molası verilmiş.Konferans sırasında arkadaş olan üç uzman birlikte tuvalete gitmişler.
İşini ilk bitiren, ellerini yıkadıktan sonra makineden kağıt havluları alıp ellerini kurulamış.Tam 16 tane kağıt havlu harcamış ve arkadaşlarına dönüp şöyle demiş: -Ben, Bilkent mezunuyum.Bizim okulda önce temizlik öğretilir. İşini ikinci bitiren, bir kağıt havlu almış, ellerini tek havluyla dikkatle kuruladıktan sonra iki arkadaşına dönüp' Ben ODTÜ mezunuyum' demiş: -Bize okulda çevreciliği öğrettiler, çok kağıt harcamak çevreye zarar verir. Üçüncü kişi de ellerini yıkamış ama kağıtla silmemiş ellerini. Şaşkın bakan arkadaşlarına ''BEN HACETTEPE MEZUNUYUM'' demiş: -Bize okulda elimize işemeden çiş yapmayı öğrettiler.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 36 Thanked 17 Times in 5 Posts
Üye No: 22168
İtibar Gücü: 1378
Rep Puanı : 860
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ellerine sağlık kardeş
Tarihi çevir, nal sesi kısrak sesi bunlar Delmiş Roma'nın kalbini mızrak gibi Hun'lar Göktürkler, Uygurlar, Oğuzlar, Peçenekler Türk'ün tarihine binbir zafer ekler Dünya atımın nalları altında ezildi Kaç haçlı sefer göğsüme çarpınca kesildi Bir gün gemiler dağlara tırmandı denizden Kudret ve zafer bizlere miras dedemizden. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 25012
İtibar Gücü: 1355
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() elıne saglık
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Okul Çıkışı Kızı Evine Götürmüş [Okul Formasına Dikkat] BoL BoL Caps | pris0nb | Adult eski arşiv | 3 | 12-03-2008 10:53 PM |
Sahip Olduğunuz Nimetlerin Farkında mısınız? | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 01:10 AM |
En Rezil Olduğunuz An | CaKaL_16 | Eskiler (Arşiv) | 7 | 04-17-2007 09:03 PM |
Bu okuldan hiç erkek öğrenci mezun olamamış | shiver | Adult eski arşiv | 3 | 03-16-2007 06:58 PM |
Aşık olduğunuz çok belli! | ayten | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-26-2006 12:40 AM |