![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 12 Thanked 55 Times in 22 Posts
Üye No: 1051
İtibar Gücü: 1492
Rep Puanı : 2771
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Herkesin İzlemesi Gereken Bir Belgesel KAN UYKUSU TV
Dikkat !!! Bu Belgesel her Türk Vatandaşının izleyebilmesi için reklamsız olarak yüklenmiştir Ne dosya adında ne de videonun en ufak bir yerinde reklam yoktur. *Kahraman askerlerimizin PKK ile ne kadar zor koşullarda çarpıştığını *7 günde sadece 4 saat uyuduğunu *Pkk militanlarının kullandığı silahların Türk Askerlerinin kullandığı silahlardan daha gelişmiş olduğunu (sonradan durum tersine döndü) *İran ile başımızın belaya girmemesi için PKK'ya yapılacak operasyonu iptal eden Süleyman Demirel ve Tansu Çiller'i Bu belgeselde izleyebilirsiniz. "Bu ülkede bir teröristin maliyeti tam 10 trilyon.Bu rakam neden terörle mücadele edilmediğini ortaya koyuyor." ![]() caps: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.com/files/10932740...lsum.part1.rar http://rapidshare.com/files/10936268...lsum.part2.rar http://rapidshare.com/files/10940563...lsum.part3.rar http://rapidshare.com/files/10950789...lsum.part4.rar şifre yok iyi seyirler ---------------------------------- "tam kaçırdığım için üzüldüğüm sırada skyturk un gece 01:30 gibi tekrar yayınlamasıyla seyretme imkanı bulduğum inanılmaz güzel hazırlanmış ve bir ilk olma özelliğini taşıyan yapım. osman pamukoglu gibi paşaları allah ordumuzdan eksik etmesin diye dua ettirmiştir. tarafımdan kaydedilip vcd ye çevrilip tüm ev halkına ve hısım akrabaya izlettirilmek üzere hazırlanmıştır. unutulanlar dışında yeni bir şey yok kitabında olduğu gibi, fuzulinin şu sözleriyle başlıyor ve bitiyor: "söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil" " ---------------------------------- "tekrar tekrar izlenmesi gereken belgesel." ---------------------------------- "bu vatana hizmetin nasıl ve ne zorluklarla verildiğini mükemmel anlatan belgeseldir. oğlu şehit düşen annenin "vatan sağolsun" sözleri ağlatmıştır. oturduğu yerden götünden sallamanın en güzel örneğini verip de "aslında halklar kardeştir, biz barış istiyoruz bik bik bik" diye ötenlerin devlete, orduya nasıl haince alçakça saldırdıklarının apaçık kanıtlarıyla doludur. ve hala "pkk terör örgütüdür" diyemeyip de, "türkler bilmemkaç milyon ermeniyi kürdü öldürmüştür" diyecek kadar insanlıktan nasibini alamamışlara da zorla izlettirilmesi gerekendir." ---------------------------------- "kesinlike çok çarpıcı ve vurucu bir belgesel.. özellikle erdal sarızeybek'in anlattığı birkaç bölüm var ki, verdiği ayarı tabir etmek için ''su borusu'' bile kifayetsiz kalmaktadır." ---------------------------------- "insanın kanını donduran belgesel. kocaman bir "neden?" sorusunu yüzümüze çarpıyor." ---------------------------------- "yaklaşık iki saatlik, türkiye cumhuriyeti yakın tarihine ilişkin yapılmış en iyi belgesellerden birisi.` hakkari dağ ve komando tugayı'nın 1993-1995 yılları arasında osman pamukoğlu komutasında, yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği ve pkk'ya çok ağır darbeler indirdiği operasyonların, gerek insani gerekse askeri boyutlarıyla irdelendiği bir belgesel.yapımda, o yıllar arasında tabur komutanlığı yapmış emekli subaylarla, tim komutanlığı yapmış asteğmenlerle, er olarak askerliğini yapan bir vatandaşımızla, oğullarını şehit vermiş bir aile ile ve tabi ki osman paşa ile röportajlar yapılmış. gerek ilk kez yayınlanan ve doğrudan operasyonel görüntüleri içeren video görüntüleri gerekse müziğiyle insanın içini donduran bir belgeseldi.en azından ben heyecanla izledim. güneydoğu anadolu'da sürüp giden mücadelenin boyutlarını tam kavrayamamış, askerimizin yıllardır orada kiminle, neyle ve hangi doğa şartlarıyla mücadele ettiğini bilmeyenlere;bilmek istemeyenlere izletilmesi gerekiyor. " Son düzenleyen: erhangulsum; 01-10-2007, 06:06 PM.. |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
atilla35 (02-04-2007), jetli (01-14-2007), ZumruduAnka (01-24-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 11 Thanked 192 Times in 57 Posts
Üye No: 20024
İtibar Gücü: 1512
Rep Puanı : 9562
Rep Derecesi :
|
![]() emek vermişsin ama konuyu arayıpta açsan daha iyi olurdu bu konuyu 4ay önce bluekeys verdi....linkleri sağlam çalışıyor...http://www.cakal.net/showthread.php/...usu-47324.html
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() verilmiş olabilir, kanka.net e de bakarsan aynı filmlerden bir çok farklı link bulabilirsin. benim verdiğim linkler yeni ve farklı. bu yüzden kitlenemez ya da silinemez. isteyen ordan indirir isteyen burdan. görüntü kaliteleri bile farklı. adamın paylaşımı var diye ben de paylaşım yapamaz mıyım yani? yok öyle birşey
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 11 Thanked 192 Times in 57 Posts
Üye No: 20024
İtibar Gücü: 1512
Rep Puanı : 9562
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
kanka net ile burası kardeş forum ama orda yapılan paylaşımlara böyle tepki verilmiyor. ben 256 ile bunu upload edeyim siz gelin bunu daha önce paylaşıldı diye kilitleyin veya silin!? :nono: crazyboy a sorucam, böyle bişey olacaksa iki forumda da kaldıralım bu olayı. açılan konu varsa başkası aynısından açamasın. tekel altına almak gibi birşey bu olay... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 13 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 11111
İtibar Gücü: 1412
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() beyler böle tartışmaya gerek yok ben mesela ilk defa denk geldim bu konuya ve burdan indirdim ilk olarak. arkadaş paylaşımcı olmuş ne kadar güzel. sağol kardeş emeğine sağlık.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 23419
İtibar Gücü: 1359
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() bunu hazırlayan ellerin dert görmesin çok saol paylaşımın için teşekkürler
|
![]() |
![]() |
#8 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() siz de sağolun arkadaşlar
|
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 10 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 8020
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Film Şu 23.01.2007 tarihinden itibaren Show Tv de haftalık olarak yayınlanmaktadır.Ben yıl 1997 yılındaki K.Irak opresayonuna katıldım.İzlerken hale tüylerim diken diken oluyor.Hele Şehit arkadaşların görüntüsünde gözyaşlarım dökülüyor." Bu vatan bizim, onu kimselere bırakmayız."
|
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Linkler ölmüş LOCKED.
|
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kan Uykusu Belgeseli (ilk defa) | whitewolf | Diğer Videolar | 6 | 02-19-2007 11:56 AM |
Kan Uykusu | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 16 | 12-14-2006 09:22 PM |
Alexandra - Bence İzlenmeli | loockle | Adult eski arşiv | 0 | 11-29-2006 12:44 AM |
Mehmerçik Belgeseli mutlaka izleyin | mezarci79 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-10-2006 05:40 PM |