www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-20-2007, 04:12 PM   #1
Rexum
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 55
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1460
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi : Rexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the rough

Ankaragücü ile oynanan ilk yarının son maçında rakip oyuncunun kramponuyla ayakkabısı delinen ve ayak parmağının yarısı kopan, ayrıca çift sarıdan kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Mateja Kezman, Erciyes müsabakasıyla birlikte sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Sakatlığı nedeniyle hazırlık maçlarında oynayamayan Sırp oyuncu, tamamen iyileştiğini kaydederek, “Formamı özledim. Umarım Erciyes maçıyla birlikte tekrar sahalara dönerim” dedi.

‘Çok duygulandım’

Erkek basketbol takımının Barcelona’yı yendiği maçı tribünden izleyen Kezman bu konuda ise şunları söyledi: “Basketbol benim ikinci aşkım. Barcelona maçında çok duygulandım.

Müthiş taraftarla birlikte galibiyet sevincini yaşamak harika bir duyguydu. Öyle heyecanlandım ki, bundan sonra diğer branşlardaki müsabakalara da gitmek istiyorum. Biz Mayıs’ta 52 bin kişiyle şölen yapmak istiyoruz. Bu sene Fenerbahçe için çok önemli.”

Kaynak: Fanatik

20.01.2007

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı