www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-21-2007, 01:41 PM   #1
WrAtBoY
Forum Demirbaşı

WrAtBoY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 70
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi : WrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond repute
Varsayılan Vestel Manisaspor'da İmza Günü

Vestel Manisaspor, Fransa'nın Auxerre takımından Omar Kalabane, Konyaspor'dan Okan Koç ve Galatasaray'dan Oğuz Sabankay ile sözleşme imzaladı.

Hilton Oteli'nde düzenlenen Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu ile Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat'ın hazır bulunduğu imza töreninde Omar Kalabane 4.5 yıllığına, Okan Koç 2.5 yıllığına, Oğuz Sabankay da 1.5 yıllık kiralık olarak kendilerini Vestel Manisasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, hedefleri doğrultusunda nokta transferler yapmaya devam ettiklerini söyleyerek, transfer ettikleri 3 futbolcunun kendilerine büyük katkı yapacaklarına inandığını söyledi.

26 yaşındaki Gineli defans oyuncusu Omar Kalabane, büyük bir kulübe geldiğinin farkında olduğunu belirterek, "Vestel Manisaspor'a hedefleri doğrultusunda katkı yapmak istiyorum" dedi. Kalabane, Türkiye'ye gelmeden önce Yattara ve Youla ile bir görüşme yaptığını ve bu futbolcuların tavsiyesi üzerine transferinin gerçekleştiğini söyledi.

Konyaspor'dan ayrıldıktan sonra Vestel Manisaspor ile anlaşan tecrübeli futbolcu Okan Koç ise, şöyle konuştu: "Ersun Yanal gibi hedefleri olan ve aynı zamanda daha önce beraber çalıştığım bir teknik adamla yeniden çalışacağım için çok mutluyum. Buraya transfer olmadan önce büyük sözler verdim. Bu sözleri tutacağım. Bugüne kadar bazı hatalar yaptım. Bu hatalarımdan büyük tecrübeler kazandım ve aynı hataları tekrarlamayacağım. Vestel Manisaspor'da iyi işler yapacağıma inanıyorum"

Genç futbolcu Oğuz Sabankay ise, hedefleri olduğunu ve hedefleri olan bir kulübe geldiğini belirterek Vestel Manisaspor'a faydalı olabilmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Vestel Manisaspor'un yeni transferleri daha sonra toplu halde basın mensuplarına poz verdi. Vestel Manisaspor'un yeni transferlerinden Kalabane 28, Okan Koç 54, Oğuz da 62 numaralı formaları ile Süper Lig'de mücadele edecekler...
WrAtBoY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı