![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 22 Thanked 136 Times in 66 Posts
Üye No: 5863
İtibar Gücü: 2333
Rep Puanı : 20870
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde bir iş kadınının yoğun çabalarıyla kurulan Öz Nisa El Sanatları ve Kilim Atölyesi'nin açılışı düzenlenen bir törenle gerçekleşti.
Yüksekova Kaymakamlığı'nın destekleriyle, genç iş kadını Nezehat Özgenç tarafından açılan, 4 usta öğretici ve 100 öğrencisi bulunan atölyede, kilimlerin yanı sıra yöreye ait çeşitli takı, çanta, çorap, heybe gibi eşyalar üretiliyor. Açılış töreninde konuşan aynı zamanda kurs eğitmeni de olan Nezahat Özgenç, tüm engelleri yoğun çaba sarf ederek ve duyarlı insanların destekleriyle aştığını, öğrencilere hem eğitim hem de maddi destek sağladıklarını belirterek, "Bu aşamaya gelmemizde desteğini bizlerden esirgemeyen Yüksekova Kaymakamı Celalettin Cantürk ve duyarlı davranışlarıyla yanımızda olan insanımıza teşekkür ederim" dedi. İlçe Kaymakamlığı Sosyal Tesislerindeki atölyenin açılış kurdelasının kesilmesinin ardından sergiyi gezen davetliler, genç kızların el emeği göz nuru ürünleri karşısında hayranlıklarını gizleyemediler. Atölyenin dünü ve bu günü ile ilgili Yüksekova Haber Gazetesi tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisi ise büyük beğeni topladı. Törene, İlçe Kaymakamı Celalettin Cantürk, Garnizon Komutanı Albay Özcan Yüksel, Belediye Başkanı M. Salih Yıldız, kamu kurum yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
o adam o aletle kadını doyuramadıysa siz bu kadını imkansız doyuramazsınız site olara | axe86 | Türk Video | 2 | 07-09-2009 12:38 AM |
Kapıyı anahtarla açmayı sevmiyorum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-07-2008 08:06 PM |
İDDAAYA Dava Acmayı Dusunuyorum Sızde bı okuyun bana yardım edın... | Tommy22 | Eskiler (Arşiv) | 5 | 01-10-2007 04:09 PM |
İçeriçumra başardı | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 6 | 10-04-2006 11:33 PM |
Türkler İmkansızı Başardı | mezarci79 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-11-2006 10:29 AM |