![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3163
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vestel karşısında coşan Nobre’nin eşi, zorlu maç öncesinde uğur deneyip oğlu Nicolas’ı evde bıraktı.
‘Sahaya atlardı!’ Beklenen patlamayı Vestel Manisaspor karşılaşmasında attığı 3 golle yapan Mert Nobre’nin eşi Priscilla, İnönü’deki tüm maçları oğlu Nicolas ile birlikte tribünden takip ediyordu. Eşinin şanssızlığını kırması için uğur deneyen Bayan Nobre, oğlu Nicolas’ı evde bırakıp maça geldi. 90 dakika bitiminde ‘Nicolas nerede’ diye soran Nobre’ye Priscilla’nın yanıtı ilginçti: Dört gol atacağını tahmin ettim ama üçte kaldın. Nicolas buna dayanamaz, tribünden sahaya atlar diye evde bıraktım... Kaptan’dan uyarı! Uzun süren suskunluğunu bozan Sambacı ise, “Kaptan İbrahim Üzülmez’le maç öncesinde konuştuk. Bana, ‘Geçen yıl 17 gol attın. Burada yatıyorsun. Senin 20 gol atacağın üzerine iddiaya girdim. Eğer kaybedersem sen ödeyeceksin’ diye takıldı. Başarımı takım arkadaşlarıma borçluyum. Başta taraftarlar olmak üzere bana güvenen kimseyi yanıltmayacağım” dedi. Bu arada ayağına aldığı darbe nedeniyle takımdan ayrı çalışan Brezilyalı futbolcunun önemli bir sakatlığı bulunmadığı açıklandı. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nicolas İvanovitch Lobatchewsky | BeatLes | Matematik | 0 | 04-01-2010 12:00 AM |
Nicolas Bourbaki | BeatLes | Matematik | 0 | 03-31-2010 11:53 PM |
Lazare Nicolas Marguerite Carnot | BeatLes | Matematik | 0 | 03-31-2010 11:52 PM |
Fransa Cumhurbaşkanını Seçti: Nicolas Sarkozy/15 Temmuz | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-15-2007 02:41 PM |
05/26/07 - Olli Rehn'den Nicolas Sarkozy'ye Türkiye yanıtı | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-26-2007 03:19 PM |