![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 2 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 29667
İtibar Gücü: 1375
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sinema salonu olmayan Ağrı’da film galası
30 Ocak 2007 Ahmet ÖZBİLGİ/AĞRI, (DHA) ÇEKİMLERİ Ağrı’da yapılan ‘Göç- 2’ ve ‘Cemre’ adlı filmlerin galası, sinema salonu olmadığı için Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Filmin yönetmenliğini de yapan Süleyman Karadağ’ın başrollerini Gülin Kirpikçioğlu ile paylaştığı ‘Göç- 2’ ve ‘Cemre’ adlı filmler, Halk Eğitim Merkezi salonunda gösterildi. İlk kez bir galaya katılan davetliler, filmi sanatçılarla birlikte izledi. Gösterimin ardından sahneye çıkan ve izleyenleri selamlayan sanatçılar, ayakta alkışlandı. Her 2 filmin de Ağrı’da çekildiğini belirten Süleyman Karadağ, 30 Mayıs’da Altın Portakal’a aday gösterecekleri yeni bir film çekeceklerini söyledi. Salonun tam olarak dolmamasından dolayı üzüldüğünü belirten Karadağ, “Sinema salonu olmayan bir şehirde ilk kez gala düzenledik. Vatandaşların ilgisinin fazla olacağını umuyorduk. Ancak beklenen ilgiyi göremedik” dedi. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ağrı’da okullara kar tatili | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-02-2009 06:06 PM |
Ağrı’da okullar 2 gün tatil edildi | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-30-2008 07:28 PM |
Pioneer, DVD’li Ev Sinema Sistemi ile sinema keyfini evinizin rahatlığında yaşatacak | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-26-2008 12:10 PM |
100 sporcu Zafer Haftası’nda Ağrı Dağı’na tırmanacak | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-26-2008 10:28 AM |
'Emret Komutanım: Şah Mat' Filminin Ankara Galası/20 ocak | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2007 02:39 PM |