![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 21251
İtibar Gücü: 1371
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Türkiye’yi seviyorum’
Beşiktaş’ın ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışta büyük pay sahibi olan Kara Kartal’ın Brezilyalı yıldızı Bobo, dün düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtladı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan toplantıda çarpıcı açıklamalarda bulunan Sambacı, şartların uyması ve teklif gelmesi halinde Türk vatandaşlığına geçebileceğini açıkladı. Söz şimdi de, Deivson Rogerio Da Silva, bizim bildiğimiz ismiyle Bobo’da: “Daha önce Brezilya 20 Yaşaltı Milli Takımı’nda oynadım. Statü nedir, doğrusu bilmiyorum ama Türkiye’yi çok seviyorum. Teklif gelirse kabul eder, Ay-Yıldızlı formayı giyerim...” Sakatlar düzelince... “İkinci yarıdaki sırrımız aslında herkes tarafından biliniyor. Sakatlıklar azaldı ve takım olarak çalışma fırsatı yakaladık. Çıkışımızın en büyük nedeni, sakatlıkların azalmasıdır. Vestel Manisaspor karşısında çok iyi bir zeminde oynadık. Gaziantepspor maçında ise kaygan bir sahada futbol oynamaya çalıştık, zorlandık. Yine de biraz şanslı olsak, 3 puanı alırdık. Ben daha önce böylesine bir şampiyonluk mücadelesi yaşamadım ancak Türkiye’de puan farkının kapanıp, şampiyonluğun el değiştirdiğini gördük. Hedefimiz tabii ki belli; lider Fenerbahçe’yi yakalayıp, mutlu sona ulaşmak.” ‘Favori sistemim 4-4-2’ “Oyun düzenimizi değiştirmek, benim için avantajlı oldu. Her zaman 4-4-2 sistemini sevmişimdir. Çünkü ileride iki kişiyiz ve arkamızda da bize yardımcı olan 2 arkadaşınız daha var... Tek forvet bizi zorluyor, ataklarımız daha zengin oluyor. Gol krallığına gelince... Ben öncelikle takımımın başarısını düşünmek zorundayım. Gol krallığı benim de hedeflerim içerisinde. En golcü futbolcu olursam tabii ki sevinirim. Takım olarak özgüven sorunumuz kalmadı. Manisaspor karşısında futbol oynarken keyif aldık. Farklı galibiyetler gelişimimizin en büyük kanıtıdır...” |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Türk Amatör Resim Arşivi 2 (Süper Türk Kızları Karşınızda) | ozqr | Türk Adult Resimler | 0 | 02-08-2010 06:55 PM |
Türk Amatör Resim Arşivi 1 (Süper Türk Kızları Karşınızda) | ozqr | Türk Adult Resimler | 0 | 02-08-2010 06:54 PM |
Terör Türk nişanlısını öldürdü bakıcısı Türk hemşireyle evlendi / 13 mayıs | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2007 10:49 AM |
'Ben nasıl MİT ajanı olabilirim?' -31 0CAK | Lac0st3_ForCeS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-31-2007 10:46 AM |