www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-17-2007, 01:05 PM   #1
victor25
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 28
Üye No: 21011
İtibar Gücü: 1391
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi : victor25 is just really nicevictor25 is just really nicevictor25 is just really nicevictor25 is just really nicevictor25 is just really nice
Varsayılan Abiler Çaylakları fena benzetti

Çaylaklar maçı daha ilk dakikasından itibaren sayı rekorunu kıracağını ve sophmore ların maçı farkla kazanacağını gösteriyordu.
Abiler maça çok hızlı başladı Deron Williams süper asistlerle David Lee yi buluşturuyordu,ikisinden kalan topları Houston'lu Deron'un okuldan arkadaşı Luther Head değerlendiriyordu.
Maçtan önce herkesin mvp için favorisi olan Monta Ellis ise bu hızlı temponun kurbanı oldu çünkü maç hiç durmuyordu!Maç ilk durduğunda geçen sezonun en ii çaylağı Cris Paul oyuna girdi ve zaten dağılmış durumdaki çaylakları bir de savunma yapıp top çalarak iice dağıttı;PAul maç sonunda 9 top çalmaya ulaştı.
Çaylaklarda ise sadece tek yönlü yıldız Adam Morrison sayılarla ayakta kalmaya çalışıyordu ona daha sonra bu seneki draftin sürprizlerinden ve çaylakar karmasındaki en alt sıra seçimi olan Memo nun takım arkadaşı Paul Millsap de ribaundları ve sayılarıyla katıldı.Zaten maç sonunda istatistik kağıdında çaylaklar adına en verimli olan oyuncu da Millsap ti.
İkinci yarısının formaliteden oynandığı maçta abiler çaylakları rekor olan bir sayıyla 155-114 mağlup ettiler.
Maç sonunda triple-double sadece 1 top çalma ile kaçıran Cris Paul 16 sayı,17asist,9top çalma ve 3 ribaund la ben ce maçın en değerli oyuncusuydu ama MVP ödülü 14te14 şut isabeti ile 30 sayı,11ribaund,4 asist le New York lu David Lee ye verildi.Aslında iki oyuncu arasında paylaştırılsaydı kimse de itiraz etmezdi ve daha adil olurdu ya neyse all-star bu eğlenmeye geldik netice de .
Maçtan akıllarda kalan diğer bir nokta ise tribünlerde çok sayıda minik taraftarın toplanması hatta maç anonslarını yine minik bir taraftarın yapmasıydı.
David Lee de ödülünü yine minik bir taraftarın elinden aldı.

(kesinlikle alıntı değildir son 8yıldır takip ettiğim nba için yine uykusuz bir all-star haftasonu geçirerek kendim yazdım.Teşekkürlerinizi bekliyorum artık!!!)
victor25 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı