![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3168
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sezonu şampiyonlukla kapatacaklarını iddia eden Aziz Yıldırım, “Bundan kimse kuşku duymasın” dedi.
03.03.2007 Kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin mart sayısına bir başyazı yazan Başkan Aziz Yıldırım, şampiyonluk konusunda ilk kez bu kadar iddialı konuştu. AZ Alkmaar ve Antalya maçlarında alınan kötü sonuçların, her Fenerbahçeli gibi kendisinin de unutamayacağı günlerden biri olarak hafızasında yer alacağını dile getiren Yıldırım, şunları yazdı: “Ancak Fenerbahçemiz, sezonu yine lider olarak yani şampiyon olarak kapatacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Fenerbahçe için her yıl başarı biraz daha katlanarak büyüyecektir. Bu düşüncemi hâlâ sürdürüyorum. Yönetim olarak, Fenerbahçe’nin kendi kendine yeten ekonomisiyle camiamıza ve Türk sporuna hizmet etmekten her zaman gurur duyduğumuzu söylemek istiyorum. Çünkü kulübümüz sadece futbol takımından ibaret değildir. Ancak benim ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımın, takımımızın 100. yılında camiamıza şampiyonluk yaşatacağına olan inancımızın tam olduğunu hatırlatmak istiyorum. Puan kayıpları, göze hoş gelmeyen oyun biçimi veya takımımızın performansını yükseltmek için gerekli her şey idari kadromuzun gündemindedir ve acil çözüm kaydıyla hayata geçirilecektir. Takımımızı izleyecek taraftarlarımız, her maça, ‘Şampiyon takımın maçlarını seyretmeye gidiyorum’ diyerek gelmelidir. Olumsuz tezahüratları ortadan kaldırmak zorundayız. Dış mihraklar tarafından organize edilen ve basının bir kısmıyla işbirlikçi olan kişilerin oyuncularımızın kişiliklerine yönelik tepki göstermesi anlaşılır gibi değildir. ‘Hep destek, tam destek’ felsefesinin hayata geçirileceği günler takımımızın sadece iyi değil, kötü günlerinde de olmalıdır. Fenerbahçe taraftarına yakışan da budur.” |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bombardıman uçağından esinlenme kol saati | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-17-2008 06:53 AM |
Rus bombardıman uçakları NATO savunma bakanlarına yakın uçtu 25 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-25-2007 07:05 PM |
Filistin Mülteci Kampına Yoğun Bombardıman | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-26-2007 03:34 PM |
Bombardıman !!! | вö¢üк | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2007 06:23 PM |
Bombardıman! | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 3 | 03-06-2007 12:40 AM |