www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-07-2007, 03:49 PM   #1
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3165
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute
Varsayılan ‘Kalecilik akıllı işi değil’

Rüştü’den mesleğiyle ilgili çarpıcı sözler: “Akıllı insanın yapacağı bir iş değil ama kalecilik akıl işi. Kalecinin gözü kara olmalı, hiçbir şeyden korkmamalı.”
07.03.2007

‘Yalnız adamdır’
İstek Vakfı’nın Nakkaştepe’deki okulunda öğrencilerle bir araya gelen Rüştü Reçber, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaleciliğin kolay bir iş olmadığını kaydeden milli file bekçisi, “Akıllı insanın yapacağı iş değil. Ama akıl işi. Böyle bir mesleğe sahibiz. Kaleciyseniz gözünüz kara olmalı. Hiçbir şeyden korkmamalısınız. Biraz da yeteneğiniz varsa, iyi bir kaleci olursunuz. Kaleci yalnız adamdır. Gol yediği zaman ilk etapta kaleci ön plana gelir, ardından defans. Şu an 33 yaşındayım. Bırakmaya daha 5-6 senem var” diye konuştu.

Volkan’a mesaj
Geçtiğimiz günlerde yaptığı, açıklamada niye Volkan’ı değil de, Trabzonlu Tolga’yı veliaht gösterdiği sorusuna Rüştü, şu yanıtı verdi: “Bana gelecek vadeden kaleciler soruldu. Ben de Serkan ve Tolga’yı söyledim. Onların yaşı 19-20. Bunu, veliaht olarak değil, geleceği olan yetenekli kaleciler olarak söyledim. Volkan’ı veliahtım ilan etmeme gerek yok. Çünkü belli bir olgunluğa geldi. Kendi stili ve yapısı olan bir kaleci.” Rüştü, 1 numara olduğu yolundaki sözler üzerine, “Biraz abarttınız. Bir numara değilim” dedi.

Yusuf DURSUN

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı