![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3163
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beşiktaş derbisindeki mağlubiyete rağmen performansıyla büyük alkış alan Ayhan Akman, “Formamı özlemiştim. Devamı gelecek” diye konuştu.
07.03.2007 Üst üste yaşanan puan kayıplarının sıkıntı yarattığını itiraf eden Ayhan, “Böyle zamanlarda taraftarların arkanızda olduğunu bilmek insana güç veriyor. Onların desteğiyle tüm sıkıntıların üstesinden geleceğimize inanıyorum” açıklamasını yaptı. ******************* Şaşırdı ama mutlu... Gerets tarafından uzun süre kulübeye dahi oturtulmayan Ergün Penbe, Beşiktaş derbisinde adını ilk onbirde görünce şaşırmıştı ancak şimdi mutlu. Görev aldığı sürece elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirten Ergün, şunları kaydetti; “Henüz lig bitmedi. Kazanılacak çok maç var. Kesinlikle pes etmeyeceğiz. Ben de fırsat buldukça, sahada sonuna kadar mücadele edeceğim.”
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
adam kıza girmiş kız hala diyo neden böyle yapıyorsun ayhan diyo ayhan yapacağını yap | axe86 | Türk Video | 3 | 06-17-2009 03:33 AM |
Buda benim galeriden bir kaç bişey devamı gelecek | kumtanesi62 | Eskiler (Arşiv) | 7 | 12-09-2006 12:13 AM |
devamı.... | rhn.inc | Diğer Videolar | 0 | 10-17-2006 01:52 PM |
Karışık türk amatörler .. devamı gelecek ... | corpse | Adult eski arşiv | 1 | 09-21-2006 10:34 PM |
muhteşem temalar bununla başlıyorum devamı gelecek | rhn.inc | Eskiler (Arşiv) | 2 | 05-20-2006 05:38 PM |