![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3162
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 'Başkan Aziz Yıldırım’a, Beschastnykh transferinden vazgeçelim dedim, 'Mutlaka bitir' yanıtını verdi. O zaman bu işi senden başka kimse yapamaz diyenler bakın şimdi ne diyor!'
09.03.2007 ‘Hoş değildi’ Fenerbahçeli eski yönetici Sadettin Saran, Beschastnykh transferi nedeniyle Aziz Yıldırım ile yaşadığı tartışmanın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı. Rus oyuncunun parasının ödenmediği şeklindeki çelişkilerin doğru olmadığını ifade eden Saran, “Öncelikle şunu söylemeliyim ki Başkan’la programdaki tartışmamız, üslubumuz hoş değildi. Üzülüyorum ama karşımda Fenerbahçe Başkanı da dahil, eğer haysiyetime bir laf edilmişse tavrım ağır oluyor” diye konuştu. ‘800 bin dolar verdim’ Saran şöyle devam etti: “Beschastnykh transferinde bir usulsüzlük varsa Başkanımız 4 sene niye bekledi? Niye benim yakama yapışmadı, savcılığa gitmedi. Ben bu oyuncunun transferi için görevlendirildim. Bonservisi konusunda sorun yaşanıyordu ve gerçekten zor ve sıkıntılı bir transferdi. Kendi hesabımdan Moskova Finans Bank’a 800 bin dolar gönderdim. Yani para ödenmedi diye bir şey yok. Ama ben hep Aziz Yıldırım’a bu transferden vazgeçelim dediysem de kendisi her seferinde ‘Transferi mutlaka bitir’ dedi...” ‘Kandırılmadım’ “O zamanlar herkes bana ‘Bu transferi senden başka hiç kimse gerçekleştiremezdi’ dedi ama bakın şimdi ne diyorlar. Ben hiçbir zaman kandırılmadım. Ayrıca Fenerbahçe de hiçbir zaman zarara uğramadı. Bunu herkes biliyor ve söylüyor. Açıkçası makbuz konusu da benim açımdan o kadar önemli değildi. Ruslar o parayı ne yaptı bilmiyorum. Vergi de kaçırmış olabilirler ama bilmiyorum. Ancak bunun kişisel bir mesele olduğu çok açık...” ‘Başkanlığa adayım’ “Kulüpten para ödenmiştir diyorlar ama aynı zamanda da bir şeyler ima etmeye çalışıyorlar. Bu hareket 100. yılda Fenerbahçe’ye hiç yakışmadı.” İhraç kararına itiraz edeceğini de söyleyen Sadettin Saran, “Ancak önce kongrenin bunu onaylaması lazım. Ceza en erken mayıs ayında onaylanacak. Ondan sonra bakacağız. Benim bir hedefim var ama bu hedef uğruna insanları harcamam. Ancak şu bilinsin ki başkanlığa adayım” dedi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Seni saran ellerimi, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-09-2008 08:01 PM |
Saran siyasete giriyor | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-29-2008 09:39 PM |
Saran depremi | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-25-2007 04:52 PM |
Bursa’nın elektriği Fenerbahçeli Saran’ın / 20 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-20-2006 02:33 AM |
Saran, 6’ncı radyosunu da aldı / 17 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2006 01:44 AM |