www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-09-2007, 05:53 PM   #1
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3166
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute
Varsayılan Tek reis var: Canaydın

İstifası gündemde olan iki Galatasaraylı yönetici Celal Gürcan ve Şükrü Ergün sadece FANATİK’e konuştular...
09.03.2007

Ben bu camiada doğdum. Derneğiyle, kulübüyle, 20 milyon sempatizanıyla Galatasaray’ın sahibi biziz...
Sayın Celal Gürcan, bu yönetimde mutlu musunuz?
- Şu an değilim, ama bu görevimizi yapmadığımızı göstermez.

Neden mutlu değilsiniz?
- Çünkü Galatasaray’ın etiğine uygun olmayan ters şeyler var. Yazılı olmayan kurallar vardır burada, ama herkes uyar ve uymak zorundadır. Rahatsızız.

Müdahale etmeniz gerekmez mi?
- Ben, bu camianın içinde doğdum. Arkadaşlarımın yüzde 99’u bu camianın içinde. Galatasaray’ın derneğiyle, kulübüyle, 20 milyon sempatizanıyla sahibi biziz. Kulüp, okuldan ‘neşet’ etmiştir.

Bu yüzden mi istifanızı sundunuz?
- Şükrü de söyledi, ailenden istifa edemezsin. Rahatsızım dersin Başkan’a, O ne derse onu yaparsın. Ben Galatasaray’dan nasıl koparım ki? Bu bir yaşam tarzı. Nasıl istifa edeceksiniz? Başkan yani ‘Reis’ izin verirse ayrılabilirsin. Hele O başkan ‘Özhan ağabey ise’ durum daha da farklı. Biz Özhan Canaydın’ın her an yanındayız ve O’na siper oluruz.

Ancak birlik yok. Bu nasıl iş?
- Biz bir takımız. Başarısızsak hep beraber başarırız, ama etikten vazgeçmeyiz.

Futbol Şube Sorumluları’yla problemleriniz var mı?
- Yöneticiyiz, profesyonellerle sorun olması konuşulamaz bile. Ama doğru işler yapılmadığı da ortada. Eric Gerets’in özgüvenini kaybettirdiler. Oysa mevcut ortamdaki en başarılı teknik adam, Eric Gerets...

Galatasaray ailemiz, Canaydın reisimiz. Biz, reisi arkadan vurmayız, kurşunu önce biz alırız...
Sayın Şükrü Ergün, istifa doğru mu?
- Maalesef doğru değil.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz!
- Tabii ki bazı problemler var.

Toplantılara girmiyorsunuz. Bu, kulübe zarar değil mi?
- İstifa etmedim, ama etmeyi düşündüm. Evet, toplantılara katılmıyorum, katılmayacağım da. Ama esas katılırsam zarar vereceğimi düşünüyorum. Çünkü kafama yatmayan şeyler oluyor.

İstediklerinizi yapamıyorsanız istifa edersiniz.
- Sen ailenden istifa edebilir misin? Burası ailemiz, Özhan Canaydın reisimiz. Biz onun yanındayız, O ne derse öyle davranırız. Arkasından vurmayız, kurşunu önce biz alırız.

Polat ve adamları olduğu, sizlerin de karşılarında olduğunuz iddiaları yalan mı?
- İsim zikretmeyin lütfen. Ama mantalite olarak uyuşamadığımız insanlar var, evet. Hayat tarzım ve duruşum farklı.

Başarısız bir yönetim misiniz?
- Neye göre.

Her şeye göre!
- Açıkçası yönetime gelirken bu işlerin çok kolay olacağını düşünüyordum, değilmiş. Her şeyi halletmek üzereyiz. Seyrantepe, Riva bitmek üzere. Bitti bile...

Başkan'ın yanlışlarını söylüyor musunuz?
- Söylüyoruz. O da bir insan, mükemmel olamaz ki!

Ali Gürsoy da, Celal Gürcan da, Semih Haznedaroğlu da katılmıyor. Bu nasıl yönetim o zaman?
- Hizmet için toplantılara katılmak şart değil. Öyle değil mi?

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı