![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3166
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İkincilikle yetinme niyetinde değilim - McLaren'ın çaylağı Lewis Hamilton, takım arkadaşı Fernando Alonso'nun gölgesinde kalmak gibi bir niyetinin olmadığını söyledi. Bugün Sepang'da Sid haber ajansına demeç veren 22 yaşındaki İngiliz pilot, "Fernando'ya büyük saygı duyuyorum. Takımdaki pozisyonumunda bilincindeyim" dedi.
Babası Anthony Hamilton'ın Avustralya GP'den sonra biyografisinin yazılması için teklif edilen 400 bin doları geri çeviren İngiliz sürücü, "Takımım beni kazanmam için seçti. Benim de tam olarak yapma niyetinde olduğum şey bu" diye konuştu. Dün Kuala Lumpur'daki bir reklam kampanyası sırasında konuşan Hamilton, McLaren'da Alonso'yu destekleyici bir rol almak gibi bir durumun sözkonusu olamayacağını tekrarladı. Formula 1 kariyerinin ilk yarışı olan Avustralya Grand Prix'de, Alonso'nun ardından 3'ncü olan Hamilton, "F1'e ikinci olmak için gelmedim. Burada pole pozisyonu kazanıp ardından bunu koruyabilirsem müthiş olur" dedi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Türk heyeti Bağdat'a açık konuştu: Hedef PKK, çekilme takvimi yok | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-28-2008 10:49 PM |
Açık Açık Çağırır Aşkını | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 10:44 AM |
Hamilton yerinden memnun | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 10:57 AM |
Hamilton Monaco'da efsaneleşebilir! | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-23-2007 03:39 PM |
Kartal Yiğit: Tigana her şeyi açık açık anlattı | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-22-2006 12:39 PM |