![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2833
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Diyarbakır'da fuhuş yapıldığı iddiasıyla bazı evlere terör örgütü PKK adına molotofkokteyli attığı gerekçesiyle yargılanan temizlik işçisi, tahliye edildi.
Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık Abdullah Yalçın hazır bulundu. Sanık Abdullah Yalçın, savunmasında atılı suçları reddetti. Büyükşehir Belediyesine temizlik hizmeti veren bir şirkette temizlik işçisi olarak çalıştığını belirten Abdullah Yalçın, “Benim görevim malzeme dağıtımını kontrol etmekti. Çöp poşetlerini, temizlik işçilerine dağıtıyorum. Zaman zaman esnaflara da veriyorum. Dolayısıyla bir temizlik poşetinde parmak izimin olması gayet normaldir” dedi. Sanık avukatı Servet Özen de sanığın tahliyesine karar verilmesini talep etti. Mahkeme heyeti, Abdullah Yalçın'ın tahliyesine karar verdi. İDDİANAMEDE Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) “Terör örgütü üyeliği” suçunu kapsayan 314. maddesi uyarınca yargılanan sanık Abdullah Yalçın hakkında hazırlanan iddianamede, molotofkokteyli saldırının gerçekleştiği yerde bulunan rulo şeklindeki çöp poşetlerinde parmak izinin bulunduğu belirtilmişti. Sanığın 15 yıla kadar hapsi isteniyordu. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Güncellenmeyen PC saldırıya ne kadar dayanır? | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-06-2008 10:58 PM |
Hakem saldırıya uğradı | KaRamBoL™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-05-2008 09:23 PM |
AK Parti binasına molotof 13 Temmuz 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-13-2007 10:45 AM |
04/12/07 - Askeri lojman patlamasına tahliye kararı | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-12-2007 10:57 PM |
Molotof Kurbanı Murat'a Almanya'dan Estetik Umudu | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-21-2007 01:47 PM |