![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2829
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() "Kader"de dizisinde Özcan Deniz'in eski eşi Sibel'i canlandıran Simge Selçuk, rol arkadaşına tam not verdi.
Büyük ilgi gören "Kader" dizisinde Özcan Deniz’in eski eşi Sibel’i canlandıran Simge Selçuk, hem rolü hem de dizi hakkında açıklamalarda bulundu. Kötü kadın imajının üzerine yapışmasından korktuğunu belirten başarılı oyuncu, "Daha güçlü erkeğinin peşinde koşan ve onu elde eden kadına neden kötü gözle bakılıyor?" dedi. Öncelikle rolünüzden bahseder misiniz? - Ali’nin (Özcan Deniz) eski eşi Sibel’i canlandırıyorum. Çocuğunu bir kazada kaybeden ve evliliğinde büyük sorunları olan Sibel, kocasının kardeşiyle duygusal bir yakınlaşma yaşıyor. Bu yakınlaşmanın ardından büyük bir vicdan azabı yaşıyor ve evi terk ediyor. Ancak Ali, Sibel’in yaşadığı yakınlaşmayı boşandıktan sonra öğreniyor. Tabii öykü burada bitmiyor. Beş sene Almanya’da kalan Sibel, Türkiye’ye dönünce ortalık karışıyor. n "Aliye" dizisinden sonra "Kader"de de kötü kadını oynuyorsunuz... - Açıkçası farklı bir rol gelmesi için bir sene bekledim. Ama hep Leyla’ya benzer karakterler teklif edildi. Ancak "Aliye"de ikinci kadındım şimdi ise birinci kadınım. "Aliye"de canlandırdığım Leyla’nın zayıf yönleri vardı. Sonuçta hepimiz iyi ve kötü yönlerimizle insanız. Ancak Sibel, Leyla’dan daha farklı, ayakları yere basıyor ve vahşi yönleri var. Daha güçlü erkeğinin peşinde koşan ve onu elde eden kadınlar neden ’kötü’ damgasını yer anlamış değilim. n Sibel, sadece eski eşini elde etmek için mi Türkiye’ye dönüyor? - Beş yıl ayrı kaldıktan sonra bir kadının eski kocasının yakasına yapışması için manyak olması lazım. Üstelik ortada çocuk yok. Sibel’in şu an tek bir isteği var o da; iş bulmak. Tabii ilerleyen bölümlerde birçok sürpriz yaşanacak. n Peki, gerçek hayatta böyle bir durumla karşı karşıya kalsanız ne yapardınız? - Dünyaya bir kere geldik. Mutlu yaşamak varken niye mutsuz olalım... Benim için önemli olan aşk. n Gerçek hayatta ilişkilerinizde nasıl birisiniz? - Ben ilişkilerimde tuttuğunu koparan biri değilim. Altı yıllık bir birlikteliğim var. Daha hassas ve duygusalım. İlle de benim olsun diye birisine kafayı takmam. Asla evli bir adamla birliktelik düşünmedim. Tabii büyük konuşmamak lazım (gülüyor). n Özcan Deniz’in oyuculuğu zaman zaman tartışıldı. Bu konu hakkında siz ne diyeceksiniz? - Özcan’ın "Kader"deki kaza sahnesinde arabadan çıktığı anı izlerken kanım dondu. Bence Özcan, oynadığı her rolün hakkını veriyor. Oyunculuk konusunda kendisini sürekli geliştiriyor. n Oyunculuk adına korkularınız var mı? - Kötü kadın etiketinin üzerime yapışmasından korkuyorum. n Erkekler aldatınca adı çapkınlık oluyorlar değil mi? - Evet, erkek aldatınca çapkınlık oluyor. Hatta bazıları bu durumdan gurur duyuyor. Ama kadın aldatınca her şey tersine dönüyor. Sanki toplumda erkeğin aldatmaya hakkı varmış gibi saçma bir durum yaratılıyor ve her zaman suç kadının üzerine yıkılıyor. n Sadece erkekler mi yaratır bu üçlü ilişki durumunu? - Aslında bu konuda erkekler biraz beceriksizler. Çapkınlıklarını ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Ancak kadınlar doğası gereği detaycı olduğu için aldattığında kimsenin ruhu duymuyor. Kadınlar ince hesaplar yaparak her şeyi ayarlar. Erkekler ise hataları nedeniyle yakalanırlar. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hepsini birden istemek | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2008 09:31 AM |
Zekat veya sadaka istemek | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2008 03:28 PM |
Istemek Bedava | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-08-2006 04:09 PM |
Erkeği nerede bulacaksınız? | ayten | Eskiler (Arşiv) | 5 | 09-01-2006 03:09 PM |