![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2830
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Doğa Bekleriz resmen boşandığı günün akşamı podyuma gelinlikle çıktı. Duygulanıp ağladı. Defilesinin ortasında kulise koştu. Çıkışta da kalabalıkta zor anlar yaşadı Manken Doğa Bekleriz önceki gün zor bir durum yaşadı. 6 aydır ayrı yaşadığı eşi Namık Güldeniz'den resmen boşanan Bekleriz, İzmir'de bir defilede yer aldı. Boşandığı günün akşamı gelinlik tanıtmak sorunda kalan güzel manken podyumda gösyaşı döktü. Sunumu tamamlamadan kulise koşan Bekleriz'i meslektaşı Tuğba Özay teselli etti. Ayakta durmakta güçlük çeken Bekleriz, "Daha bugün boşandım. Boşandığım gün gelinlik giymek beni iki kat daha üzdü. Eşimi seviyordum. 6 aydır ayrı yaşıyorduk. Ayrılığın etkisi var üzerimde" dedi. Defilenin ardından çıkışta da zor anlar yaşayan Bekleriz ile Özay, kalabalığın arasında ezilme tehlikesi atlattı ve tacize uğradı. Güçlükle araca binen ünlü mankenlerin İzmir defilesi maceralı bitti. .. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
%100 Gerçek Amatör Gerdek Gecesi Kadının Gelinliği Üstünde | Jusylipss | Tıkla İzle Filmler | 3 | 07-28-2009 07:50 PM |
Gerdek gecesinde gelinliği çaldılar | Author41 | Yurttan Haberler | 0 | 07-09-2009 12:43 PM |
Boşandığı eşini 12 yerinden bıçakladı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-03-2009 12:46 PM |
DTP'liler PKK üniforması giydi | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-21-2008 08:41 PM |
yeni evlenmiş gelinliği ile aldatıyor | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 5 | 07-08-2006 01:15 PM |