![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 28 Thanked 119 Times in 48 Posts
Üye No: 7820
İtibar Gücü: 1516
Rep Puanı : 5960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Doktor by_HİS, kankası L-Manyak 'i bayıltmadan açık kalp ameliyatı yaparken;
by_HİS-heyecan var mı heyecan :biggrin1: L-Manyak -olmaz olur mu abi, yusuf yusuf yani ![]() by_HİS-bi şey olmaz, sana en cix ameliyatımı yapcam L-Manyak-ameliyatın cixi mi olur? by_HİS-sana özel bu. ayaklarım tavana bağlı şekilde ameliyat etcem seni,tarihe geçcez olm :biggrin1: L-Manyak-neee ! manyak mısın yaa? olmuyom abi ben ameliyat falan :mad1: by_HİS-şaka olm şaka L-Manyak-kızacam ama .. ameliyat öncesi adamın yaptığına bak by_HİS-euehue, yat bakım şuraya L-Manyak-sırtüstü mü? by_HİS-yoq, yüzüstü, hafifte şöle doğuya doğru L-Manyak-niye ? by_HİS-ya olm saçmalama, uzan şuraya sırtüstü, sırtın ameliyat olacan sanki L-Manyak-şşş, hemşire hanımların önünde, ayıp oluyoo by_HİS-onlar yabancı değil L-Manyak-bana yabancılar ama by_HİS-neyse, Nurten hanım, hastayı ameliyata hazırlayın ------ -tamam, hazır hasta doktor bey by_HİS-olm L-Manyak, mayışmışın sen L-Manyak-ya bi git olm, çakır keyfi olmuş gibiyim by_HİS-euhue, ne güzel işte, içmeden sarhoş oldun L-Manyak-ne zaman bayılacam ben? by_HİS-bayıltmadan ameliyat olcan sen L-Manyak-nasıl yani by_HİS-bilincin hafiften yerinde olcak.. olm sıkılıyorum ameliyat esnasında, az muhabbet ederiz diye böyle yaptım L-Manyak-abi sen harbiden manyaksın haa by_HİS-daha önce denedim, bi şey olmadı L-Manyak-bismillahirrahmanirahimm by_HİS-bak ne güzel imana da geldin L-Manyak-tövbe tövbe by_HİS-evet, başlıyoruz, neşter lütfen L-Manyak-napcan neşteri by_HİS-dişimde et kalmış, onu temizliyecem. L-Manyak, ameliyathanedeyiz,kebab salonunda değil. sence ne yapabilirim neşteri? L-Manyak-olm kesecen mi beni diri diri? by_HİS-yoq, önce tırnaklarını sökcem, sonra tırnağın altındaki ete tuz sürcez. önce eziyet, sonra vahşet yani. fantazi yapalım demi az L-Manyak-ya niye ben ALLAHım niye? by_HİS-olm saçmalama, acımıyacak diyorum sana L-Manyak-bak, eğer bir sakatlık yaparsan, yengeye tüm yaptığın pislikleri anlatırım by_HİS-hıng ! olm sus, hemşire hanımların yanında L-Manyak-Hani yabancı değildi ulan onlar by_HİS-tamam olm söz, acımıyacak . haftaya halı saha maçı var hasanlarla, o maça yetiştirmemiz lazım seni L-Manyak-abi bana su kaynatan araba muamelesi yapma by_HİS-euheuhe, tamam olm kıpraşma, başlıyorum (carkkkkrkkkrkk ( derinin yarılma efekti ) L-Manyak-abi bi hoş oldum, böyle sanki içim açıldı, bi huzur doldu by_HİS-tabi olm, açtık kalpten mideye kadar. L-Manyak-harbi mi? by_HİS-hı hı .. falla kanka senin için kararmış, canını sıkan bir şey var L-Manyak-hadi ya by_HİS-evet bak şurda, midenin sol tarafı kap kara olmuş. du bakm .. hımm. 3 vakte kadar bi haber alacaksın L-Manyak-olm dalga geçme, kahve falımı bu ya by_HİS-euheuhe, yoq olm, gayet normal herşey.. şimdi damarları kontrol edelim .. evettt, uyuzluk yapan damarı buldum L-Manyak-napcan ona? by_HİS-söküp atcam, yerine başka yerinden alacağımız bir damarı koycaz L-Manyak-yoq ben aldırmam başka yerden damar falan by_HİS-ya olm bi sus, damarı açcaz şimdi. bi şeyci kalmıyacak L-Manyak-hangi damar bu by_HİS-kalpten aorta giderken ilk köşeden sola dön, ilerde ufak bir kılcal damar var, orda kime sorsan gösterirler L-Manyak-by_HİS! by_HİS-olm sanki sölesem bilcen. damar işte . hepsi aynı (hööönngghghgrtrt ) by_HİS- zuhuahuaa L-Manyak-ne yaptın olm by_HİS-bi şey yapmadım. hafiften mideni sıktım bıraktım L-Manyak-deli misin olm niye kurcalıyon midemi by_HİS-ehuehue, bayılıyom bu harekete, kusacak gibi oluyon dimi lan L-Manyak-hay seni emi by_HİS-bak kanka, hazır açmışken başka istediğin bi şey var mı? L-Manyak-he, mideyle karaciğerin yerini değiştir sana zahmet. by_HİS-niyeki? L-Manyak-moda abicim moda, hiç modayı takip etmiyo musun? by_HİS-falla değişirim ama biraz zaman alır L-Manyak-ya abi bi git işine, hadi kapat da gidelim, akşam bizdesiniz, ona göre by_HİS-tamam tamam, dur tel açayım hanıma >... dıııttt dıııtttt by_HİS-(Alo, Nalan, napıyon güzelim .. hiç, bende aldım L-Manyak ı altıma, midesiyle falan oynuyom .. bak ne diycem, akşam L Manyaklardayız, ben çıkışta seni alırım .. hadi öptüm ...) by_HİS-tamam L-Manyak, sizdeyiz akşama L-Manyak-iyi iyi .. hadi abi, kapat şurayı, hava doldu içim yaaa by_HİS-aslında mideyle karaciğerin yerini değiştirme fikri fena değildi ama L-Manyak-by_HİSssssssss!! by_HİS- euheue, tamam lan tamam, kapatıyom oy midem, oy böğrüm,oy by_HİS
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Doktor Muaynanesinde Hastası Olan Türbanlı Kadına Önce Saxso Çetiriyor | tirol2002 | Türk Video | 1 | 01-03-2010 07:10 PM |
Gülmeyen Yüzüm | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2008 12:06 PM |
Gülmeyen Yüzüm | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-15-2007 03:04 PM |
Gülmeyen at (+18) | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 10 | 04-01-2007 03:53 PM |
izleyin gülmeyen ne olur msj atsın... | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 9 | 12-21-2005 03:14 PM |