![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SİZ DE YOKTUNUZ Öğretmen, tarih dersinde Hasan`a sordu : -Bana yüzyıl önce olmayan birkaç şey söyle bakalım. Hasan düşündü : -Örneğin ben yoktum, dedi.Öğretmen güldü : -Biliyorum senin olmadığını, dedi ve başka örnekler vermesini istedi. -Örneğin siz de yoktunuz! SIRAT KÖPRÜSÜ - cocuklar simdi, ahiret gununde butun herkes tartilicak, sevaplari gunahlarindan fazla olanlar sirat koprusunden gecerek cennete ulasicak - hocam sirat koprusu nedir - kil gibi ince kilic gibi keskin bir koprudur - e nasil geciyoruzki biz ordan hocam? ayagimiz acir, duramayiz ustunde denge diye birsey var herkes cehenneme duser boyle hocam. - sevabi fazla olanlara o kopru boyle otoban gibi genis gelecek -hocam sevabi fazla olanlar gecicekse kildan kopruye otobana ne gerek var? allah sevabi cok olana gec desin gecsin, az olana cehenneme git desin gitsin, sanki itirazmi edicez koca Allaha - sus esek sipasi aklin ermez senin allahin isine tovbe summe hasa, tobee |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
öğretmen öğrenci fıkraları 7 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-17-2007 05:42 PM |
öğretmen öğrenci fıkraları 11 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-17-2007 05:07 PM |
öğretmen öğrenci fıkraları 6 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-17-2007 05:01 PM |
öğretmen öğrenci fıkraları 5 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-17-2007 05:00 PM |
öğretmen öğrenci fıkraları 8 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-17-2007 04:54 PM |