![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() [ALINTI]Arkadaşlar KKTC de bulunanlar yada duyanlar görenler bilir beşparmak dağlarının eteğinde koskoca bir KKTC bayrağı var. *******i ışıklandırma sistemi olan bu bayrak ilk olarak Türk bayrağı şeklinde yanıyor ve daha sonra da KKTC bayrağına dönüyor. Alttaki resim de görüyorsunuz. Bayrak Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Tıklayın...
![]() Daha güzel bir olay bu bayrağın uzaydan görünüyor olması aynı google earth den aldığım bu resimlerdeki gibi ![]() ![]() Bu da benim kendi kameramla birkaç gün önce bayrağa oldukça yakın bir yerden çektiğim resim ![]() Ve en çok gururlandırıcı olan da ne biliyormusunuz? Bugün Güney Kıbrısın Limasol şehrine gittim sadece gezmek amaçlı, geri dönerken, limasoldan sınır kapısına kadar tam 70 km boyunca ne görünüyordu biliyormusunuz işte bu bayrak. o kadar çok hoşuma gitti ki arabada giderken resmini çektim hareket halinde olduğum için görüntü o kadar net olmadı ama inanın çıplak gözle çok net görünüyor. Her fırsatta Türkleri kötüleyen ve KKTC nin varlığını kabullenmeyen, bayrağımızı bile görmek istemeyen Rumlara tokat gibi gelen ve deyim yerindeyse kabullenmeye mecbursunuz diyen bu manzarayı buraya ekliyorum. Kapak olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lider Bahçeli'den DTP'ye tokat gibi eleştiri! | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-14-2007 02:45 PM |
Bahçeli'den DTP'ye tokat gibi eleştiri!/2 ekim | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-02-2007 10:57 AM |
Arsen Wenger'den Tokat Gibi Cevap (Takdir Ettim) | Cehennet | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-09-2006 10:29 AM |
özellikle araba kullannan arkadaslar mutlaka bakın !! mutlaka ama çok ibret verici!! | ceze34 | Eskiler (Arşiv) | 14 | 07-18-2006 02:17 PM |
mutlaka ama mutlaka bakın | carsi1903 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-19-2006 08:38 PM |