![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 7 Times in 2 Posts
Üye No: 41208
İtibar Gücü: 1336
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arkadaşlar Microsoft Win XP ile bir çok yeniliğe imza attı. Bir çok iyilik yerine birde katlanılmaz mecburi üyelik, sadece aldığınız sistemle çalışma, format yada yeni kurmada (install) da key alma felan
Üstüne üstlük birde bilgisayarınıza birde Casus koyup sizleri istediği an izliyor ve ne yaptığınızı biliyor. Şimdi size bu casusu nasıl bulup yok edeceğinizi anlatayım Bilgisayarınızı açtıktan sonra Başlat}Çalıştır Çıkan yere küçük harfle: cmd deyin ve Enter Şimdi karşınıza bir Dos penceresi açıldı çıkan bu pencereye:net user yazın (net bir boşluk user olacak.) O pencerede bir liste var ve bilgisayarda kaç tane kullanıcı var hepsi yazılı buraya kadar her şey normal Eğer: burada bir Support_388945a0 diye bir hesep varsa işte sende de casus var yoksa sorun yok var ise derhal sil: Peki nasıl sileceğim kolay Bunu yap: net user SUPPORT_388945a0 /delete Vede gecmiş olsun... Saygılarımla __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 7 Times in 4 Posts
Üye No: 21100
İtibar Gücü: 1388
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() abi sağol yaptım bende casus varmışta sayende sildim....ama bu casus ne işe yarıyor ki şu ana kadar bi zararı yoktu bana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 7 Times in 4 Posts
Üye No: 9601
İtibar Gücü: 1425
Rep Puanı : 403
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() kardeş mikrosofta bilgi aktarıyor
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
PC'nizdeki XP casusunu silin... | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 16 | 05-04-2007 03:51 AM |