![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 59 Thanked 51 Times in 28 Posts
Üye No: 21946
İtibar Gücü: 1416
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir BJK'li, bir Fener´li ve GS´li Arabistan'da yasak Olmasina ragmen bir otelde içki içerken yakalanirlar. Mahkemeye çikarilirlar. Karar IDAM! Itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasina çevrilir. Ama o gün bayrama denk geldigi için Prens Hazretleri cezayi kaldirip Hepsine 20 kirbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik buldugu için de bir kiyak daha yapip herkese cezasini hafifletmek için bir istek hakki tanir. GS'li: "Sirtima bir yastik baglayin" der. 10 kirbaçtan sonra yastik paramparça olur ve pek fayda etmez. Uyanik Besiktasli bunu görünce: "Sirtima iki yastik baglayin" der. Ama iki yastik bile 10 kirbaca dayanmaz. Sira Fenerliye gelince Prens Hazretleri: "Bak Fenerli sana acidim. Bu yil ligde sampiyonlugu kaybettiniz, hakemlerden Çektiniz vs.vs...Bu yüzden sana iki istek hakki veriyorum" der... Fenerli: "O zaman bana 40 kirbaç vurulsun". Herkes saskina döner. Prens Hazretleri: "Peki ikinci istegin nedir?" diye sorar... Fenerli pis pis siritarak: "GS liyi sirtima baglayin"
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
BJK'li olunmaz!BJK'li doğulur! | carsi1903 | Eskiler (Arşiv) | 6 | 09-16-2006 01:01 AM |
Gs'li Berberde | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-25-2006 10:41 PM |
hasta fenerli | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-18-2006 12:09 PM |