![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1849
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Selçuk Dereli "Satılmışsın. Fifa kokartını sökeceğim" sözlerini raporuna yazınca, Yıldırım PFDK'ya sevkedildi.
FENERBAHÇE’nin kupaya veda ettiği Beşiktaş derbisi sonrası sarı lacivertlilere son darbeyi de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) vuracak. Dev maç sonrası yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yanı sıra, Asbaşkanlar Ali Koç, Mahmut Uslu, Şekip Mosturoğlu ve Murat Özaydınlı’nın yanısıra açıklamaları nedeniyle Teknik Direktör Arthur Zico’ya da ağır ceza kapıda. Birbirlerine saldıran ve yumruk yumruğa kavga eden Aurelio ve Ricardinho da Disiplin Kurulu’na sevkedildi. Kokartını sökeceğim Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Beşiktaş maçı sonrası elenmenin faturasını kestiği karşılaşmanın hakemi Selçuk Dereli’ye ağza alınmayacak hakaretlerde bulunduğu öne sürüldü. Yıldırım’ın, karşılaşma bitiminde soluğu hakem odasının önünde aldığı ve "Ş....... Selçuk. Sen satılmış bir hakemsin. Fenerbahçe s... s... şampiyon olacak. Senin o FİFA kokartını sökeceğim ve g.... sokacağım. Şerefsiz federasyonun, ********* hakemi. Sana bu ülkede maç yönettirirsem, bana da Aziz Yıldırım demesinler" ileri sürüldü. Tek tek yazdı Hakem Selçuk Dereli’nin dün gece geç saatlerde federasyona ulaşan raporunda, inanılmaz derece ağır ifadeler yer aldı. Dereli, Aziz Yıldırım’ın küfür ve hakaretlerini raporunda ayrıntılı bir şekilde tek tek yazdı. Raporda Yıldırım’ın ayrıca, "Haysiyetsiz Selçuk, g..... sallamaktan, maç yönetemiyorsun. Bundan sonra kimse sana maç yönettiremeyecek. Sen bizi yaktın, ben de seni yakacağım. Seni ve bu ********* federasyonu bitireceğim. Senin gibi tetikçilerle ve *********lerle uğraşmak, Fenerbahçe olarak bizim boynumuzun borcu" dediği belirtildi. Tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na sevkedilen Aziz Yıldırım’ın, asgari 1 yıl hak mahrumiyeti cezası alması bekleniyor. En az 1 yıl Yıldırım’ın yanısıra, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanları Ali Koç, Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı ve Şekip Mosturoğlu’nun da hakemlere ve federasyonu çok ağır bir dille eleştirmesi raporlarda yer aldı. "Hırsızlar ve *********ler" diyen Koç’a da asgari 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verileceği ifade edildi. Teknik Direktör Zico da, hakem ve futbol federasyonu aleyhine ağır demeç verdiği için disiplin kuruluna gönderildi. Uslu, Özaydınlı ve Mosturoğlu’nu 6’şar ay, Zico’yu ise 45 günlük ceza bekliyor. Kavgacılar da yandı Maç sonrası birbirlerine saldıran ve soyunma odası koridorlarında yumruk yumruğa kavga eden Aurelio ve Ricardinho da, Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Her iki futbolcuya ikişer maç ceza verilecek. Çift sarı karttan dolayı atılan Lugano da, hakeme saldırmaya teşebbüs ettiği ve sahadan çıkmamaya direndiği için ayrıca iki maç ceza alacak. Maç bitiminde ellerinde meşale ile sahada tur atan Beşiktaş file bekçisi Runje ve Serdar da, tedbirsiz olarak Disiplin Kurulu’na gönderildi. Siyah beyazlı iki oyuncuya da bir maç ceza verilecek. Saha olayları nedeniyle Fenerbahçe’ye de bir maç saha kapa cezası yolda. 29.04.2007 00:02 [786994] |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
''Hakemlik titri olmayan bir adam'' | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 05-10-2010 02:18 AM |
Sana olan sevgimi bir sana söyleyemedim, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-07-2008 09:28 PM |
( tek sana susuzdum tek sana aç , başım sanki dağ başı tek sana muhtaç | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 06:21 PM |
Denizli'de hakemlik kursu açılıyor | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 08:48 PM |
Ben bunları 100. yılında şampiyon yaptırmam | Angel of death | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-02-2006 01:39 PM |