![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 18 Thanked 70 Times in 47 Posts
Üye No: 41076
İtibar Gücü: 1422
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İTFAİYE
İtfaiyeden, kimi patlayan lastiği için levye, kimi de yemek için ekmek istiyor. Tuvalete düşürdüğü cep telefonu çıkarılması için itfaiyeden yardım isteyenin kayıt sistemine geçen diyalogu ise gülmekten kırılacak türden. Konya’da, itfaiyeyi arayan bazı kişiler patlayan lastiğini tamir için levye, bazıları ekmek istiyor. Tuvalete düşürdüğü cep telefonunun çıkarılması için de itfaiyeden yardım bekleyenler var. Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, itfaiye hizmetlerinin daha etkin yürütülebilmesi için 1 yıl önce 14 bin YTL ödenerek, itfaiyeyi arayanların seslerinin kaydedilmesi için ses kayıt sistemi alındı. Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Hasan Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, asılsız ve ciddiyetsiz aramaların yangınlara zamanında müdahale edilmesini zorlaştırdığını söyledi. Oğuz, 110 Alo İtfaiye Hattı’nı meşgul edenlerin başında müzik dinletenlerin veya sohbet etmek için arayanların geldiğini belirtti. İtfaiyenin gereksiz meşgul edildiğinin ses kayıt sistemi sayesinde anlaşıldığını vurgulayan Oğuz, "Kimi annesiyle babasının boşandığını şarkıyla anlatıyor, kimi patlayan lastiğini tamir için levye, kimi de ekmek istiyor" diye konuştu. GÜLÜMSETEN DİYALOGLAR İtfaiyeyi arayanlar arasında, tuvalete düşürülen cep telefonunun çıkarılması için yardım isteyenler de bulunuyor. İtfaiyenin ses kayıt sisteminde bu talepte ilgili olarak yer alan diyalog şöyle: Görevli: "Efendim" Arayan kişi: "Biraz önce de aramıştım, bir şey soracağım, dalga geçmiyorum. Tuvaletin deliğine telefon kaçtı nasıl alabilirim acaba? Gelip alabilir misiniz?" Görevli: "Kolunu sıvayacaksın..." Arayan kişi: "Ağabey kolum sığmıyor, klozet değil, normal tuvalet bu" Görevli: "Ben nasıl çıkaracağım onu?" Arayan kişi: "Yani sizin aletiniz falan yok mu? Görevli: "Öyle alet olur mu, tuvaletten telefon almak için... Senin telefonunu kaydettim. Bak bir daha arama. Tamam mı?". EHLİYET VE RUHSAT Adamin biri arabasiyla yola cikmis. Bir golun kenarindan gecerken kirmizi elbiseli bir adam elini kaldirmis, durmasini isaret etmis. Adam arabasini durdurmus. Kirmizi elbiseli adam: -> "Merhaba, ben ormanin kirmizili ****siyim, Karnim cok ac. Bana yiyecek bir seyler verir misin" demis. Adam bir parca ekmek vermis tesekkurleri kabul edip yola cikmis. Daglik bir bolgeden gecerken karsisina sarilar icinde bir adam cikmis. Elini kaldirip adama durmasini isaret etmis. -> "Ben bu dagin sarili ****siyim. cok susadim. Suyun var mi?" demis. Adam bir sise su vermis yola devam etmis. Yol asfalta cikmis. Bir zaman gectikten sonra mavi elbiseler icinde bir adam el kaldirmis, durmasini isaret etmis. Adam sinirlenmis : - "Soyle bakalim asfaltin mavili ib**si, Ne istiyorsun" -> "Ehliyet ve ruhsat". Son düzenleyen: *puMa*; 05-07-2007, 06:49 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
komedi ya :D | sisligölge | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-06-2008 11:35 PM |
KoMeDi... | *puMa* | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-04-2007 01:37 AM |
KoMeDi... | *puMa* | Eskiler (Arşiv) | 3 | 04-23-2007 08:05 PM |