![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 18 Thanked 70 Times in 47 Posts
Üye No: 41076
İtibar Gücü: 1420
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() NINE: beyyy hadi gel yatalim yatagaa. öhöööö öhööö öhööö DEDE: şükufe hanım anlamıyormusun tırrıği gitti vırrıği kaldı NINE: olsun sen gel hele ip baglariz boynuna DEDE: hanım bi ütü getir hele.. NINE: hayırdır bey gecenin bu saatinde. DEDE: hayrımı kaldı buruşuk kari. buruş buruş olmuşsun. NINE: 50 sene evvel o buruşuk için kıçımdan ayrılmıyordun ama... DEDE: kes hanım. su koydunmu su tankına buharlı olsun NINE: yahu bey bu yastan sonra ne isler cikartiyorsun basima yahu. cocuklara rezil olucaz. nereden çıktı bu japon fanterzisi... DEDE: onun adı fantazi. sen giy hele şunu.... Al kırbaçıda eline... NINE: tamam bey tuttum. DEDE: -ahhhhh, kör karı o tuttuğun kırbaçmı bak bakalım... NINE: pardon bey, yumşak yumşak görünce kırbaç sanıverdim. NINE: şükrü efendi sen eskiden pek yaman bir pehlivandın. DEDE: heee öyleydim. NINE: haydi su yatak minder olsun, gel bi gures tutalım. DEDE: tovbe tovbe inna sabiri. dede: hatuuunnnn kooooşşş nine: yettim bey ne diyon dede: yok bişi geçti sen gelene kadaaaar 10 dakika sonra dede: hatuuuunnn kooooşşş nine: ne oldu beyyyy geldimmm dede: bi tutturamadık be hatun sen gelesiye kadar gitti gene |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
yasam kesfetmemiz gereken bir sinirsiz okyanustur.. | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 05:42 PM |
Varolus-23 (Ruh Yasam Olum Uclemesi) | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 01:34 PM |
Cinsel İşlev Bozuklugu/Cinsel İşlev Kaybı | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-20-2006 03:39 PM |
yasam ıcın gereklı 4 sıse | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-25-2006 09:08 AM |
burçlara gore yasam | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 04-22-2006 11:03 AM |