www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-13-2007, 03:54 PM   #1
DAREDEVİL
Banned

Teşekkür Etme: 60
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi : DAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond repute
Varsayılan Tuğba Ekinci özür diledi

Tuğba Ekinci, mahkemelik olduğu yapımcı Şahin Özer'den özür diledi

Canlı yayın sırasında mikrofonu eline alarak aniden sahneye çıkan Tuğba Ekinci, mahkemelik olduğu yapımcı Şahin Özer'den özür diledi.

Canlı yayında, "Beni şöhrete kavuşturan ve buralara getiren Şahin Özer'dir. Ben yine de kendisinden özür diliyor ve buradan ellerini öpüyorum" dedi. Ekinci'nin bu davranışı karşısında salondaki izleyiciler ıslık çalarak, şarkıcıyı protesto ettiler.

Şahin Özer ise Ekinci'nin canlı yayındaki açıklamaları için, "Ben barış için her zaman her yerdeyim. Tuğba Hanım neden benimle barışmak için burayı seçti. Başka bir zamanda başka bir yerde de barışmak isteyebilirdi. Kimse boşu boşuna burada oynamasın" dedi.
DAREDEVİL çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı