![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Otobüs Şoförü
Bravo... Bravoooo... Elimde poset bir dosyada fotokopi notlarim, üstümde baskili t-shirt, Taksim'den otobüse bindim. Söfor bana, -Sizin okulunuz da yarin tatil mi? dedi. Anlamaz gözlerle baktim. -Yarin karne tatili ya" dedi. -Ne alaka?" dedim. Iste bomba: -Sen Mimar Sinanlisin degil mi? dedi. -Nereden bildiniz? dedim. Iste sok cevap: 1) Bogaziçili olsan; bu havada askili,sort ya da etek giyer, lens takardin. 2) ITÜ'lü olsan; sirtinda kocaman bir çanta olur, ya da otobüse hiç binmezdin. 3) Istanbul Üniversiteli olsan poset dosya kullanmaz, baskili tshirt giymezdin. 4) Marmarali olsan; gömlek ya da etek giyer, defter tasirdin. 5) Biraz daha marjinal olsan; Mimar Sinan Güzel Sanatlar'dansin derdim, ama sen kesin MSÜ Fen Edebiyattasin dedi. Ben tabii, hepten dumur. -Yaa soför amca, 40 yillik üniversitelileri ne de güzel kiyaslamissin. Sasirdim kaldim dogrusu. Helal olsun sana! Lastik Bir gün Izmir' de Belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaslarla. Bizim arkadas bos yer buldu ve oturdu. Sonraki durakta da eli bastonlu yasli bi amca geldi. Arkadas da killigina adama yer vermedi. Adam o arkadasin oturdugu koltugun yanina geldi ve ayakta arkadasin yer vermesini bekliyor. Fakat arkadas yerini vermedi. Neyse adamcagizin da yazik bastonu otobüs hareket ettikçe bi o tarafa bi bu tarafa kayiyo. Arkadas dayanamadi ve yasli amcaya -Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz dedi. Adam söyle bakti sonra -o lastigi zamaninda baban taksaydi simdi sen olmazdin, ben de orda oturuyo olurdum deyince bütün otobüs koptu. Arkadas o gün bu gündür belediye otobüsüne binmez |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
---|Yenı|-|FIKRALAR|--- | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 32 | 10-02-2007 09:46 PM |
Yenİ Fikralar 56 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2007 09:53 PM |
Yenİ Fikralar 54 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2007 09:52 PM |
Yenİ Fikralar 53 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2007 09:51 PM |
Yenİ Fikralar 52 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2007 09:51 PM |