www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-14-2007, 10:42 PM   #1
The JoLLy JoKeR
Forum Aşığı

The JoLLy JoKeR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 74
Üye No: 30674
İtibar Gücü: 2227
Rep Puanı : 7464
Rep Derecesi : The JoLLy JoKeR has a reputation beyond reputeThe JoLLy JoKeR has a reputation beyond reputeThe JoLLy JoKeR has a reputation beyond reputeThe JoLLy JoKeR has a reputation beyond reputeThe JoLLy JoKeR has a reputation beyond reputeThe JoLLy JoKeR has a reputation beyond reputeThe JoLLy JoKeR has a reputation beyond reputeThe JoLLy JoKeR has a reputation beyond reputeThe JoLLy JoKeR has a reputation beyond reputeThe JoLLy JoKeR has a reputation beyond reputeThe JoLLy JoKeR has a reputation beyond repute
Unhappy Seni Sensiz Yaşadim Sensiz Mi öleyim...

Seni Sensiz Yaşadim Sensiz Mi öleyim

............... Bak bir ömür bitti,
............... Bu son dileğim...
............... Dön!!! Taşı ağlattı yaralı yüreğim!

Onca zaman geçti hiç mi düşünmedin? Hiç mi için acımadı? Ömrümü aldın gittin, beni bitirdin, hiç mi kanına dokunmadı? Bak işte, bak bir ömür bitti...
Hiç birşey istemedim senden, "kal, ne olur gitme!" bile demedim, gitmeyi kafana koymuştun... Şimdi bir tek isteğim, bir tek dileğim var... Dön!
Yetmedi mi gittiğin yollar? Sıkılmadın mı boş hayatlardan? Bak dağlar, taşlar ağladı benimle... Açtığın yara her yeri yaktı, geçti, talan etti de, bir sen mi hissetmedin? Nasıl bir ruh taşıyorsun söylesene... Hadi, hadi dönsene!!!

............... Denizde kaybolmuş bir sandal gibiyim,
............... Seni sensiz yaşadım, öksüz mü öleyim?

Dalgalara kapılmış, bir o yana, bir bu yana savrulmak nasıl bir şey bilir misin? Kalabalıkta kayboldun mu hiç? Gittiğinden beri yolumu kaybettim ben, kendimi bulamıyorum, bulup hayata dönemiyorum. Ölüm geçiyor avuçlarımdan, sensiz tutamıyorum...
Seninle bile hep tek başımaydım. Dön hadi sensizlik yalnızlık olmaktan çıksın... Son bir dilek senden, geldiğini göreyim! Yaşadığım zamanı sensizliğe mahkum ettin, öldüğüm zamanı bari azad et sensizlikten... Yüzünü görmeden, sesini duymadan, seni hissetmeden kaybolmama izin verme! Hadi, hadi dönsene!!!

............... Bu senden son arzum,
............... Son dileğim!!
............... Ne olur aşkım kollarında can vereyim!

Bunlar son çığlıklarım, son haykırışlarım... Tamam sevmiyorsun, anladım... Ama bir kez yen kendini, düşünme hiç bir şeyi... Bir daha seni istemeyeceğim senden, söz! Bir kereliğine, kayboluşuma kadar, yalanda olsa sevsene... Hadi, hadi dönsene!!!

Ben Mevlana Değilim, Adam OL! Öyle GEL!
The JoLLy JoKeR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
garizmatik (05-14-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 05-14-2007, 10:47 PM   #2
garizmatik
Müstakbel Üye

garizmatik Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 59
Üye No: 21946
İtibar Gücü: 1416
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi : garizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond repute

eline emegine saglık serdar abi cok güseldi...

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı