![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2998
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Etraf panda gibi kadınlarla dolu
![]() Ayşegül Aldinç, önceki gün Metrocity Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla buluştu. Aldinç hayatında bir kez botoks yaptırdığını ama pişman olduğunu söyledi. Güzellik ürünü Visiform’un bu yıl reklam yüzü olan Aldinç, imza gününde sevenlerinin sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, bir gün yolda yürürken hayranlarının "ne kadar çirkinmiş" diye konuştuklarını duyduğunu söylerken, " Estetik en çok Ajda Pekkan'a yakışıyor" dedi. Aldinç, "Karşı değilim ama henüz yaptırmadım. Sadece bir dönem alın bölgeme botoks yaptırmıştım. Baktım ki, ifadem kayboluyor. Bir sette kaşlarımı çatmam gereken sahnede kaşlarımı çatamadığımı fark ettim. Etkisi geçtikten sonra bir daha yaptırmadım" diye konuştu. Aldinç, estetik yaptıran kadınların aynı doktorlara gittikleri için pandalar gibi birbirlerine benzediklerini söyledi ve "Aynı maddeler enjekte edildiği zaman öyle oluyor. Yüze yapılan enjeksiyonlarda ağız bölgesi çok önemli. İnsanın ifadesini ağız bölgesi veriyor. Herkes birbirine benziyor. Herkes anadan doğma dolgun dudaklı olamaz. Böyle bir insan modeli yok evrende. Biz pandalar gibi değiliz ki, baktığın zaman hepsini birbirine benziyor" dedi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dolu, dolu içtim, gelen selamı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2008 05:27 PM |
Dolu, dolu içtim, gelen selamı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2008 05:53 PM |
Kadınlarla nasıl chat yapılır? | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-18-2007 10:18 PM |
Pele'den Edu'ya övgü dolu sözler /25 mayıs | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-25-2007 10:50 PM |
Fuhuş ajandası ünlü isim dolu / 16 mayıs | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 01:53 AM |