www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-18-2007, 04:47 PM   #1
Spy_MasteR
Forum Müdavimi

Spy_MasteR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1849
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi : Spy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond repute
Varsayılan Benim atımı kim yedi?

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir kişi, otlaması için araziye bıraktığı atının, 3 kişi tarafından kesilerek yenildiği iddiasıyla polise başvurdu.

Hakan Demirkıran, başvurusunda, taşımacılıkta kullandığı atını, otlaması için Dere Mahallesi Karaoğlan Caddesi'ndeki panayır alanına bırakarak evine gittiğini bildirdi.

Atını geri almak için araziye geldiğini ifade eden Demirkıran, yıllardır besleyip büyüttüğü atını parçalanmış halde bulduğunu, hayvandan geriye sadece başı ve kemiklerinin kaldığını bildirdi.

Çevrede yaptığı araştırmaların ardından polise başvuran Demirkıran, atının kesilerek yenilmiş olabileceğini öne sürdü.

Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, Demirkıran'ın atını yedikleri iddia edilen Ö.K, M.D. ve İ,Ç'nin ifadesine başvurdu.

Suçlamaları kabul etmedikleri öğrenilen zanlılar, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ѕρу_мαѕтєя& [мαℓα¢нι]

spy_master™ ©2007
|l|lllll|lll||ll||lll|
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³
Spy_MasteR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı