![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bende Yeni Geldim
Temel apartmanın onikinci katından düşmüş. Arkadasları hemen gelip sormuşlar: "Ne oldu lan Temel" demişler. Temel`de:"VALLAHA BEN DE YENI GELDIM" demiş. Temel´e Mercedes Lazım Bizim Temel ile Cemal bir gün lüks bir otelin lobisinde güzel bir kadın görürler. Temel der ki, - Ula Cemal, gidip bi bakayım, bu kadın bize pas verir mi? Temel yaklaşır kadına, sorar : - Benimle bi yemek yemek ister misunuz ? - Bahse girerim şu kapıdaki Mercedes sizin degil. - Değildur. - Söyle iyi durumda bir banka hesabınız da yoktur sanırım. - Yoktur. - Karadeniz kıyılarında şöyle iki katlı bir çiftlik eviniz de yoktur heralde. - Yoktur. - Hadi o zaman çek arabanı! Temel boynu bükük döner Cemal`in yanına : - Ula Cemal, benim Limuzini sana versem Mercedesini bana verir misun? - Verirum Temel`im - Bi telefon etsem kendi bankamda bana hesap açarlar mi ? - Açarlar Temel`im. - Tamam o da kolay da, heralde bizim peder uçüncü katı yıkmama izin vermez... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karadeniz Fıkraları12 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-18-2007 08:53 PM |
Karadeniz Fıkraları11 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-18-2007 08:51 PM |
Laz Fıkraları9 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-18-2007 11:00 AM |