![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 8 Times in 5 Posts
Üye No: 42721
İtibar Gücü: 1337
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() dk 2
-mac basladi mi? +bilemiyorum artik... dk 15 -sari kart mi? niye? +karsi takimdaki oyuncunun bacaklarini gorebiliyo musun? -ha, yakisikli cocuga vurdu diye mi? +tabi, sen nasil istersen... dk 41 -ofsayt ne demek +canim, fifa oyun kurallari gayet acik, bi ara okuruz beraber -ya sen beni hic sevmiyosun +adamlar beleste beklemesin diye var o kural -he tamam anladim +(eminim!) dk 45 -bitti mi mac? +ilk yari bitti dk 55 +goooooooooooolllllll!!!!!! yuru be!!!!!! -aa hakem t-shirtunu cikaran cocuga sari kart verdi. ben anladim, kesin maskulin goruntuleri yasakliyolar, o yuzden. +seni cok seviyorum dk 66 +has****** -aa kirmizi kart, yine ayni cocuga. cok yakisikli +evet o yuzden kirmizi kart verdiler -bak ben sana demistim inanmadin dk 90 -noldu mac bitti mi? +evet canim (sayende zaten hic baslamadi...) -yendik mi simdi? +yendik, gol attik ya bi tane gormedin mi? -ya ne biliyim, yakisikli cocugu atti ya hakem belki kaybetmisizdir sandim +hadi gel bak milli maç var seyredelim -ya benim seyrettğim maçta hep yenilio tuttuğum takım, boş ver ben izlemiyim hem sıkılırım. +ya olur mu öyle şey, izleyince yeniliyomuş. boşver şimdi gel izleyelim işte -tamam ama bak karışmam sona +bişe olmaz gel
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Darkpassage vs Sk Gaming MAcı Canlı İzlemek By.FrTn Farkıyla | By.FrTn | Counter-Strike | 2 | 06-20-2010 07:33 PM |
3) XP Repair (Onarım) (İzlemek İçin Tıkla) | The J0lly J0ckeR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-27-2007 06:25 PM |
Şifreli Kanalları İzlemek İsteyenlere genel bilgiler.. | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-25-2007 09:39 PM |
Kurtlar Vadisi İzlemek Zordur | RoStWell | Eskiler (Arşiv) | 1 | 03-03-2006 02:42 AM |
Kurtlar Vadİsİnİ İzlemek Zor ? Neden Mİ? | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 9 | 02-15-2006 02:30 PM |