www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-26-2007, 03:43 PM   #1
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3166
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute
Varsayılan "Ali İpek'i kimse satın alamadı!"

Denizlispor Başkanı Ali İpek, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu ile görüşerek, kritik maçlarında hakemlerin tespitinde birlikte karar verildiği yönündeki iddialara sert cevap verirken, geçen sezonki son maçta Aziz Yıldırım'la görüştüğü haberlerini de yalanladı..

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, son hafta karşılaşmalarına yapılan hakem atamalarıyla ilgili iddialar üzerine, ''Beşiktaş-Kayseri Erciyesspor kupa maçından sonra Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Mustafa Çulcu'nun ne sesini duydum, ne yüzünü gördüm'' dedi.

İpek yaptığı açıklamada, bir gazetede yer alan ''Perşembe günü Denizlispor Başkanı Ali İpek, Ulusoy ve Çulcu bir araya geldi. Ardından saat 20.47'de hakemler açıklandı'' haberinin gerçekle uzaktan yakından ilgisi bulunmadığını söyledi.

Önemli bir karşılaşma öncesi Denizlispor üzerinden oyunlar oynanmaya çalışıldığını iddia eden İpek, ''MHK Başkanı sayın Mustafa Çulcu ile en son İzmir'de oynanan Beşiktaş-Kayseri Erciyesspor Türkiye Kupası final maçında tribünde karşılaşıp selamlaştık. Bir daha kendisinin ne sesini duydum, ne yüzünü gördüm. Aksini ispatlasınlar futbolla ilişiğimi keserim'' dedi.

Denizlispor'un hakem hataları nedeniyle bugünkü duruma geldiğini savunan İpek, ''Ama kurumlar zarar görmesin diye sesimizi çıkarmadık. Bu iddiayı yapanlar hazırsa bir televizyon kanalında konuşalım. Elimizdeki Denizlispor aleyhine hakem hatalarıyla ilgili cd'yi kamuoyuna gösterelim'' diye konuştu.

Aynı grubun bir başka gazetesinde de geçen sezon oynanan Denizlispor-Fenerbahçe maçıyla ilgili bazı iddiaların yer aldığını ifade eden İpek, şunları kaydetti:
''O maçın devre arasında ne Aziz Yıldırım bana bir şey teklif etti, ne ben kendisine bir şeyler söyledim. Bu iddiayı ortaya atanlar ispatını da yapmak zorunda. Bugüne kadar Ali İpek'i kimse satın alamadı, bundan sonra da alamaz. İddiaları ortaya atanlarla mahkemeler önünde hesaplaşacağız.''

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı