www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-05-2007, 08:30 AM   #1
Nǿ ŦΞДЯ™
Forum Kalfası

Nǿ ŦΞДЯ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 75
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2829
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi : Nǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan 06/04/07 - Tembel hayat ohh ne rahat

İşte onların gözlerden uzak yaşadıkları tembellik keyfi.

Hülya dergisi ünlülerin tembelliğini araştırdı. Derginin haberine göre ünlüler tembellik haklarını çoğunlukla uyuyarak değerlendiriyor.

Ahu Türkpençe, Beren Saat, Alp Kırşan, Özge Özberk, Ferda Anıl Yarkın ve Cenk Eren'in ortak noktaları hayatın yorucu temposuna 'dur' demek ve yalnız kalmaktan geçiyor. Çevredekilerin bakışlarını sürekli üzerlerinde hisseden ünlüler için, yalnız kalıp bir film izlemek ya da yakın arkadaşlarıyla işlerine dair hiçbir konuya girmeden sadece havadan sudan sohbet etmek en büyük tembellik yolu. İşte merak edilen hayatlarının içinde onların kendilerine ayırdıkları tembel dakikalar.

Ahu Türkpençe

Tembellik hakkımı daha çok yalnız kalarak kullanıyorum. Evde DVD izlemek benim için en büyük zevk. Köpeğimle birlikte olmak ve müzik dinlemek beni gerçekten rahatlatıyor.

Beren Saat

Bazen hayatı kaçırdığım duygusuna kapılıyorum. Kendimi gencim diye avutuyorum. Hayatta en sevdiğim şey; deniz kenarında köpeğimle birlikte geçirdiğim uzun saatler.

Alp Kırşan

Şu sıralar tembellik hakkımı daha çok uyuyarak kullanıyorum. Çünkü iş temposundan dolayı uykuya hasretim. Ama ertesi gün boş olacaksam dışarı çıkarım. Hayatın temposuna karşı boğaza karşı durmak bile insanı iyileştiriyor.

Özge Özberk

Tembellik yapacak yaşta olmadığımı düşünüyorum. Ama gelecek için hayalimde bir fotoğraf var; kedim, ben ve nişanlım Hayim 110 kilo olmuşuz.

Ferda Anıl Yarkın

Ruhumda gerçek bir tembel yatıyor. Bu yüzden kurallarını kendim koyabilceğim işler yapmayı seviyorum. En güzel tembellik, uzun saatler kimse dokunmadan yapılan tembelliktir.

Cenk Eren

Fırsat buldukça kendimi nötralize etmek için iki günlüğüne de olsa güneye gidiyorum. Vaktim yoksa Sultanahmet'e gidip nargile ve çay keyfi yapıyorum.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı